Skip to content

Nyuddannede skal også have gyldne muligheder

Frederik Peter Volkers har en kandidat i software design på IT-Universitet. Han er ansat som IT-konsulent i twoday, har været en del af graduate programmet, og så har han i samarbejde med to kolleger, Felix Andersen og Nicklas Fritzen, været med til at udvikle et lønreguleringssystem; SalReg, alt imens han færdiggjorde sit speciale.
Mar 2, 2023 3:03:19 PM twoday Denmark

Det sidste halve år har været travlt for Frederik, og mange timer er gået med at kode og færdiggøre speciale. Men når man har fundet sin rette hylde, så føles timer som minutter, og tiden flyver afsted: 

“For mig handler mit arbejde lige så meget om at have det sjovt. Jeg elsker at kode, men jeg er lige så glad for at arbejde med mennesker. Jeg kan rigtig godt lide softwareudviklingsmetoderne og er for nylig blevet certificeret Scrum Master, fordi jeg synes, det er virkelig spændende at se, hvordan folk arbejder sammen i et kodningsmiljø”, forklarer Frederik. Når IT gør hverdagen nemmere

Frederik har ramt plet med valg af karriere. At arbejde med sin hobby, hvor timer kan føles som minutter er ganske enkelt magisk, og derfor skal man værdsætte det, når man har fundet sin rette hylde: 

“IT er fremtiden, og det er fedt at være med på den bølge. At det så også er ekstremt motiverende at arbejde indenfor IT, er jo bare et kæmpe plus”, fortæller han. 

At være med til at skabe fremtiden, og få lov til at se sit arbejde blive til virkelighed, er en af de mange årsager til, at Frederik elsker sit arbejde. Da muligheden bød sig om at udvikle et lønreguleringssystem, så han det som en unik chance, men var samtidig spændt på om han kunne levere det, der blev forventet. 

Fik stor rolle i nyt udviklingsprojekt

“Jeg begyndte twodays finansafdeling. Vores CFO Michael Assam forklarede, at de godt kunne tænke sig en webtool løsning til deres lønreguleringsprocess”. 

Frederik fik mulighed for selv at bestemme, hvordan løsningen skulle udformes, hvilket var en stor mulighed, men også udfordrende som nyuddannet.

“I midten af november, skulle en prototype præsenteres for hele direktionen, og jeg var meget nervøs”, griner Frederik. 

“Jeg stod klar klokken otte til min præsentation af SalReg, og da jeg skulle til at vise løsningen, står den selvfølgelig og loader. Jeg får reloaded siden og fik understreget, at det stadig er en prototype”, forklarer Frederik.

Direktionen var meget begejstret, og der var god opbakning til løsningen og lige pludselig var SalReg født. 

SalReg er et lønreguleringssystem, der skal forbedre oplevelsen ved lønreguleringssprocessen, som foregår en gang om året. Lønreguleringssprocessen har før hen været besværlig, det blev bygget på excel ark med meget følsomme data vedrørende løninformationer på hele virksomheden. SalReg skaber overblik og gør det muligt for alle teamledere online at udføre lønreguleringen samt se lønstatistikker for hele organisationen, og sammenligne lønsats med stilling og anciennitet. 

“En teamleder har i SalReg et overblik på alle medarbejdere med historiske data og nødvendig master data, der gør lønreguleringen gennemskuelig og effektiv. Derudover gør SalReg det nemmere for finans- og HR afdelingen, da de får et større overblik på hvor virksomheden er i lønreguleringsprocessen og kan holde styr på data”, forklarer Frederik. 

Frederik_volkers.

En drøm om en skalerbar løsning

Selvom SalReg er udviklet til internt brug, er der meget potentiale i løsningen:

“Jeg er virkelig stolt over at have fået muligheden for at udvikle den her løsning. Tankerne bag løsningen er, at det kan skaleres op og dermed følge med skaleringen af virksomheden”, fortæller Frederik med stolthed i stemmen. 

Det har altid ligget ham på sinde at arbejde med IT, der kan forbedre eller gøre verden mere simpel. Lige præcis det har han fået mulighed for i twoday med udviklingen af SalReg:

“Det er primært derfor, at jeg synes, det er så fedt at arbejde med IT og nye teknologier. Det er jo det nye, der skal danne et fundament for fremtiden - og det er en overordnet motiverende faktor i mit arbejde”.

En arbejdsplads, hvor du er i fokus

“Her i twoday arbejder jeg sammen med nogle af de allerbedste fra mit studie. Der er noget særligt ved twoday, der betyder, at de kan lokke talenter til. Jeg kunne ret hurtigt fornemme, at her var fokus på diversitet, trivsel og inklusion, og det er bare vigtigt for mig. Der er en god balance mellem værdier, mennesker og arbejdsklima i twoday, som det er attraktivt at tappe ind i.”

Frederik er ikke i tvivl om, at han er landet i den rigtige virksomhed, og han er stolt af at være en del af en virksomhed, der sætter trivsel, diversitet og inklusion højt på dagsorden. Hans råd til fremtidige ansøgere er knivskarpt: 

“Du skal først og fremmest være dig selv. Det er selvfølgelig et plus, hvis du brænder for IT, men twoday er en alsidig, fleksibel og fed arbejdsplads, hvor du uden tvivl kommer til at udvikle dig meget”.

________________________________________________________________________________

Hvis du også brænder for IT og for at se dine ideer blive til virkelighed, så læs mere om dine muligheder i twoday →  

Relaterede artikler