Skip to content

Forbedret sikkerhedsmiljø med HSEQ Management App

GSV

Som landets førende materieludlejer, hjælper GSV bygge- og anlægsopgaver i alle størrelser og omfang – og det stiller krav til sikkerhed, kvalitet og arbejdsmiljø. Med et ønske om en automatiseret proces og en transparent og effektiv indsamling af HSEQ-data fra medarbejdere, gik vi i gang med at designe en agil løsning til GSV.

twoday RelateIT | HSEQ Management App til GSV

Et ønske om at forbedre en træg og langsom manuel proces

– Vi skal hele tiden være opmærksomme på sikkerhed og risici i vores arbejde, så vi kan tilpasse og bevare vores høje kvalitetsniveau. Vores gamle system til indrapportering af afvigelser og risikoobservationer var baseret på mails, og det fungerede derfor helt manuelt.

Det var en langsom og træg proces, hvor der ofte var tre til fire kollegaer involveret i hver aktion. Det var ganske enkelt for ukonkret, indleder Kenny Bjerre Petersen, proceskonsulent i GSV.

– Hele processen skulle konkretiseres, og kvalitetsniveauet skulle hæves. Vi ønskede at gøre det så nemt som muligt for den enkelte medarbejder at indrapportere observationer, så vi kunne måle på vores data og omsætte til strategiske beslutninger.

Når jeg ringer til twoday med en ny idé, går der ikke længe, før det er klaret. Vi har et positivt samarbejde med twoday; de forstår forretningen, og de kan sætte sig ind i vores behov.

Kenny Bjerre Petersen, Proceskonsulent, GSV

Consectetur melius singulos id non possum quem aliud profuit atque. Familiares atqui contra nulla eo quo est tamen lorem amet quem istud viros potuit nata ipsum eo abducas. Iste avia et tuus comparandis quae elit esse dolere voluptatum dedocendi.

Færre timer og øget effektivitet

– Vi startede med at kigge på eksisterende HSEQ-systemer ude i markedet, men de var meget dyre og gav os ikke mulighed for at tilpasse løsningen til vores behov. Da twoday fortalte om Microsoft Power Platformen og fordelene ved at vælge en Power App, blev det til en ret hurtig beslutning.

twoday kunne levere lige præcis det, vi manglede, og vi havde mulighed for at skræddersy løsningen fuldstændigt til vores egen forretning, fortæller Kenny.

– Vi har været live med HSEQ management appen siden marts 2020, og over halvdelen af vores medarbejdere bruger den i dagligdagen og er rigtig glade for den. Vi modtager løbende idéer til tilpasninger, og det smarte ved Power Apps er netop, at stort set alt kan lade sig gøre.

Når jeg ringer til twoday med en ny idé, går der ikke længe, før det er klaret. Det har generelt været et positivt med twoday; de forstår forretningen, og de kan sætte sig ind i vores behov – og så holder de, hvad de lover.

Resultatet af HSEQ management appen taler for sig selv: vi har optimeret hele processen, og vi kan kategorisere vores data nu. Samtidig har vi sparet rigtig mange timer væk ved at digitalisere det hele, og jeg vil mene, at vi har øget effektiviteten i alle lag af organisationen.

Kenny Bjerre Petersen, Proceskonsulent, GSV

Resultatet af HSEQ management appen taler for sig selv

– Vi har optimeret hele processen, og vi kan kategorisere vores data nu. Samtidig har vi sparet rigtig mange timer væk ved at digitalisere det hele, og jeg vil mene, at vi har øget effektiviteten i alle lag af organisationen.

Der er bedre transparens internt, og vores sikkerhedsmiljø er forbedret både på kontorerne og rundt omkring ved projekterne. Det har bestemt været den rigtige løsning for os at vælge en HSEQ Power App, afslutter Kenny Bjerre Petersen. 

Lad os tage en snak i dag, der kan være afgørende for jer i morgen

Lars Christiansen

Director of Relations
lac@relateit.dk
+45 31 65 99 64

Kunde Instrumento modo animus est disserendo optimos

Kunde Instrumento modo animus est disserendo optimos

Kunde Instrumento modo animus est disserendo optimos