Skip to content

Komplet IT-system, der er effektivt og tidsbesparende

Mr. Hoff

Alle byer har én. En Mr. butik med alle de rigtige mærker. I Tønder har butikken efternavnet Hoff. Da butikken flyttede til en nyindrettet butik, fik de samtidigt kædens anbefalede IT-løsning fra twoday. Løsningen består både af økonomistyring og en butiksløsning. 

twoday RelateIT | Tidsbesparende IT-system til Mr. kæden

Fra klassisk kasseløsning til moderne IT-system

– At gå fra en almindelig kasseløsning til et komplet og moderne IT-system, har naturligvis været en stor mundfuld. Men jo mere disciplinerede vi bliver, jo tydeligere bliver mulighederne, fortæller Frank Hoffmann, der butiksejer af Mr. Hoff.

– For os er det vigtigt, at vores IT-løsning giver os fordele. Både i forhold til vores kunder og i samarbejdet med vores leverandører. Ting tager tid, men med en god dialog med twoday bliver vi bedre dag for dag. Det kan også ses på bundlinjen.

For os er det vigtigt, at IT-løsningen giver os fordele, både i forhold til vores kunder og i samarbejdet med vores leverandører.

Frank Hoffmann, Butiksejer, Mr. Hoff

Consectetur melius singulos id non possum quem aliud profuit atque. Familiares atqui contra nulla eo quo est tamen lorem amet quem istud viros potuit nata ipsum eo abducas. Iste avia et tuus comparandis quae elit esse dolere voluptatum dedocendi.

twoday

Et fleksibelt system med support

Mr. kædens direktør, Frank Skovgaard, understreger, at det er vigtigt at vælge fleksible systemer, hvor den enkelte butik udnytter mulighederne i det tempo, de er klar til. Samtidig yder twodays hotline hjælp og support i butikkens fulde åbningstid, og der er mulighed for integreret butiksovervågningssystem, med opkobling fra iPhone, smartphone, tablet og PC.

Mr. kædens IT-chef Kennet Brodersen, der yder butikkerne rådgivning og support i samarbejde med twoday, påpeger, at de butikker der anskaffer den nye IT-løsning, vil spare meget tid, da Mr. kæden bl.a. opretter varenumre på en stor del af de varer, som sælges i butikkerne.

Lad os tage en snak i dag, der kan være afgørende for jer i morgen

Jens Friis

Director Retail
jfr@relateit.dk
+45 26 29 74 50

Kunde Instrumento modo animus est disserendo optimos

Kunde Instrumento modo animus est disserendo optimos

Kunde Instrumento modo animus est disserendo optimos