Skip to content

Udskiftning af hele ERP-pakken

Our Units 

I dag står Our Units med et helt nyt IT-system og en branchespecifik løsning med FaVa, der give enorm fleksibilitet og frihed, som de aldrig har oplevet før. Our Units er så at sige blevet flyvende med FaVa, da de har rykket deres systemer i Cloud, og nu kan se alle deres muligheder i lidt højere luftlag.

twoday RelateIT | Specifik IT-løsning til modebranchen

En forældet løsning, der var låst fast i et lukket system

Our Units lever af at lave bukser til mænd og kvinder, og vil gerne ændre på måden at tænke mode på og samtidigt imødekomme både tidens tendenser og deres kunder.

Deres tidligere IT-system var en stor hæmsko for dem, og de var ’låst fast’ i en kasse, hvor det var tidskrævende og dyrt at udfordre måden at gøre tingene på. Det var uholdbart at være på en gammel standardløsning, fordi de ikke kunne tage nye muligheder ind i forretningen på en fleksibel måde.

Jo mere vi ville, jo mere blev det tydeligt, at det var en kæmpe hæmsko for os. Vi skulle bruge rigtig mange penge, hver gang vi skulle tilkoble en ny teknologi eller et nyt system, og der skulle både kodes rigtig meget og bruges meget tid.

Kristoffer Julin, Økonomiansvarlig, Our Units

Consectetur melius singulos id non possum quem aliud profuit atque. Familiares atqui contra nulla eo quo est tamen lorem amet quem istud viros potuit nata ipsum eo abducas. Iste avia et tuus comparandis quae elit esse dolere voluptatum dedocendi.

Fleksibilitet og nye muligheder med FaVa

Økonomiansvarlig Kristoffer Julin fortæller om deres nye hverdag med FaVa koblet på deres Business Central Cloud løsning:

– Dét, der tiltalte os ved FaVa var best of breed tankegangen, hvor vi har et så simpelt økonomisystem som overhovedet muligt og kobler FaVa ovenpå, som gør det ideelt for os i modebranchen. Vi kan selv vælge de øvrige partnere, som er bedst til netop dét de laver, så vi ikke er låst fast i et system, der håndterer det hele.

For Our Units er FaVa unikt i den forstand, da FaVa håndterer alt fra design og varianter til salg og økonomistyring. Vi har fået løsninger og integrationer, som twoday leverer, som blandt andet Colect, Delogue, Power apps, PowerBI og Shopify. Det er systemer, som allerede er derude i branchen, og som vi ved fungerer rigtig godt.

Vi har fået skabt og udviklet netop den løsning, der passer bedst til os sammen med twoday, og bedst af alt har vi frihed og fleksibilitet i vores forretning – så vi kan gøre, hvad vi vil i fremtiden. Vi kommer fra den her meget låste situation, hvor vi skulle bruge de værktøjer, der lå i et lukket økosystem. Men nu giver FaVa os fleksibiliteten til at vælge de bedste brancheløsninger og mulighed for at fokusere på kreativitet og udvikling i vores forretning.

Kristoffer Julin, Økonomiansvarlig, Our Units

Derfor valgte Our Units twoday som samarbejdspartner

– Vi havde stort fokus på at finde en samarbejdspartner, som matchede vores mindset og som kunne levere en fleksibel løsning uden at være bundet op på store forkromede systemer, der ikke kan udskiftes. Alt dette opfylder twoday.

– Ina og Henrik fra twoday er virkelig gode til at sætte sig ind i vores situation, og de har hjulpet os med at få kørt tingene i gennem – og på den rigtige måde.

– Vi spiller fortsat bold og har fundet en samarbejdspartner, hvor vi er på bølgelængde.

– Selvom vi er i den spæde start, kan vi tydeligt mærke, at vores processer er mere effektive. Særligt lagerlogistikdelen har virkelig rykket sig og er blevet markant mere effektiv.

– Vi står over for et effektivt system og perspektivet fremadrettet for os og den måde vi arbejder på og kan servicere vores kunder er rigtig godt. Vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer, og selvom systemerne er implementeret, fortsætter vi det gode boldspil, fortæller Kristoffer Julin, Økonomiansvarlig ved Our Units.

twoday udfordrer os, og det er noget af dét, der gør, at vi tænker på en anden måde og træffer gode og kloge beslutninger for vores forretning. Dialogen har været rigtig god. Jeg har aldrig følt mig præget i mine beslutninger, og jeg synes, at twoday forstår vores behov i branchen og er en god sparringspartner for os.

Kristoffer Julin, Økonomiansvarlig, Our Units

Lad os tage en snak i dag, der kan være afgørende for jer i morgen

Jens Skotte

Product Manager Fashion
jsk@relateit.dk
+45 31 19 30 50

Kunde Instrumento modo animus est disserendo optimos

Kunde Instrumento modo animus est disserendo optimos

Kunde Instrumento modo animus est disserendo optimos