Skip to content

Nyudvikling af eksisterende salgsoptimeringsværktøj

Tryg

Tryg ønskede at få videreudviklet et salgsoptimeringsværktøj, der anvendes dagligt både internt og eksternt. Formålet med nyudviklingen var at spare ressourcer og penge på de konstante fejlrettelser, som værktøjet krævede.

Nyudvikling af eksisterende salgsoptimeringsværktøj til Tryg

Udfordringen

Tryg oplevede, at de brugte mange penge og ressourcer på at rette fejl i deres eksisterende salgsoptimeringsværktøj, da det var skrevet i en ældre kodebase. Værktøjets backend var kodet i PHP og uden et typebaseret framework. Dette besværliggjorde ikke kun processen med at rette fejl, men også rekrutteringen af udviklere, da det er en forældet teknologi. Med udgangspunkt i disse udfordringer fik Tryg tilknyttet to skarpe IT-konsulenter fra twoday IT Minds, som besad de rette kompetencer til at vejlede processen og videreudvikle værktøjet.

twoday

Løsningen

I tæt dialog med Tryg besluttede twoday IT Minds’ IT-konsulenter, at en omskrivning af salgsværktøjet var den bedste løsning - både i forhold til at fremtidssikre værktøjet, men også med henblik på at øge chancerne for fremtidig rekruttering af interne udviklere til at arbejde med værktøjet. Senere blev der tilkoblet flere funktionaliteter til systemet og endnu flere IT-konsulenter fra twoday IT Minds blev tilknyttet projektet.

Det nye system blev udviklet i .NET Core 2.2 og den nyeste version af Angular. twoday IT Minds’ IT-konsulenter var en del af processen fra dag ét og var med til at bygge strukturen bag systemet.

"Det har fungeret optimalt for os at kunne hyre kompetente udviklere, der skriver god kode og samtidig slippe for en omfattende rekrutterings- og onboardingproces. Med twoday IT Minds som samarbejdspartner har vi fået dygtige udviklere og fleksible aftaler."
Frederik Lykke Holst afdelingsleder, Web & Business Development hos Tryg

Samarbejdet

I begyndelsen havde Tryg to IT-konsulenter fra twoday IT Minds tilknyttet på fuldtid, men i takt med, at udviklingsprocessen skred frem, blev der behov for flere hænder. Samarbejdet bar præg af høj fleksibilitet, hvor Tryg kunne opskalere deres eksisterende team og få stillet kompetente IT-udviklere til rådighed få dage efter deres behov opstod.

twoday

Lad os tage en snak i dag, der kan være afgørende for jer i morgen