Skip to content

Watts' energiassistent forudser og analyserer vores el-forbrug, så vi kan leve grønnere

andel

Historiske forbrugsdata, lokale vejrdata og produktionsdata fra eventuelle solceller. Der findes mange datakilder, som fortæller en del om vores forbrugsmønstre i relation til elektricitet, og appen Watts omsætter ved hjælp af Machine Learning disse data til informationer, der giver kunderne overblik.

Et overblik, der kan bruges til at forudsige husstandens fremtidige energiforbrug og samtidig være med til at mindske CO2-udledningen.

watts-energiassistent

Brug strøm, når det er smart

Ét er at skabe overblik – noget andet er at skabe et værktøj, der kan ændre folks hverdag. Ambitionen med Watts-app’en er hjælpe brugerne med at få spredt deres el-forbrug ud over tid, så energiforbruget kan optimeres. Hvis vi kan undgå at lade elbilen samtidig med, at vi vasker tøj og laver mad, kan vi skabe et mere optimalt forbrugsmønster og nedbringe CO2-intensiteten.

Det optimerer udnyttelsen af ressourcerne og medvirker til et mere hensigtsmæssigt forbrugsmønster til fordel for den enkeltes privatøkonomi. Og til fordel for vores fælles klima.

Gør en forskel for klimaet og din egen energiregning

Watts’ energiassistent er en app, der er sat i verden for at gøre en forskel for klimaet. Watts-app’en giver dig et overblik over dit forbrug, så du kan ændre dine forbrugsvaner, spare energi og penge og samtidig mindske klimabelastningen.

Med udgangspunkt i forskellige datakilder og ved hjælp af Machine Learning kan app’en – udover at beskrive det faktiske forbrug – klarlægge den enkelte husstands kommende energiforbrug. Missionen er at skabe øget bevidsthed blandt forbrugerne om, hvordan energien bruges med henblik på at skabe nye vaner.

watts-app-spar-energi

"Idéen er at gøre brugeren opmærksom på et evt. stigende forbrug, så brugerne er i stand til at rette op på sit forbrug og nå at holde kvartalsbudgettet, inden der lander en højere regning end forventet."

Anders Spur Hansen, teamleder for Energiteknologi og AI hos Watts

Resultatet af samarbejdet

En Machine Learning-algoritme, der analyserer historiske data, vejrudsigter og forudsiger en husstands energiforbrug et kvartal frem i tiden

En færdigudviklet app – klar til download

+ 650.000 app downloads

Lad os tage en snak i dag, der kan være afgørende for jer i morgen

Kenneth Yderskov Jørgensen

Senior Account Executive
Kenneth.jorgensen@twoday.com
+45 31 40 66 28

Tak for din henvendelse, vi tager fat i dig hurtigst muligt.