Skip to content

Se vores tidligere webinarer og få ny viden

Automatiser din budgetproces

Er du klar til budgetterne for næste år?

Marketingchefens AI Tool Box (og hvordan AI skaber reel værdi i din marketing)

Mød marketingafdelingens fantastiske assistent: AI. Der er ikke det, du kan få hjælp til – hvis du altså stiller de rigtige spørgsmål.

Kom godt i gang med Microsoft Power Platformen

Du har de rigtige medarbejdere, men har de de rigtige IT-værktøjer?

Undgå at blive overhalet indenom af dine konkurrenter – optimér din B2B webshop

Du har etableret en B2B webshop. Men hvordan sikrer du, at den følger med tiden, markedet, konkurrenterne og ikke mindst – dine kunders forventninger?

Fra monolit til forretningsdomæner på ny teknologi

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har ved hjælp af applikationsmodernisering transformereret deres IT-landskab.

Get a unique insight into the latest system management trends 

Microsoft Ignite is setting the direction from Microsoft. It is the “what” and the “why”. The Midwest Management Summit is the “how”. In this webinar we will share the biggest topics from both seminars.

7 taktikker til hvordan du arbejder med LinkedIn som B2B-virksomhed

Du kan lave nok så gode opdateringer, men at få din virksomhedsside på LinkedIn til at performe kan være en udfordrende opgave (faktisk næsten umulig).

twoday AI Agent – din virksomheds sikre superintelligens

Hvad er twoday AI Agent? Og hvordan gør applikationen din arbejdsdag og virksomhed bedre? Se med og bliv klogere på teknologien bag og de mange forretningsfordele.

Det digitale produktpas: Sådan får du styr på dine data

Det digitale produktpas er en realitet – måske allerede i 2024. Har du data, processer og systemerne klar? Hvis ikke, så kig med her.

Sådan går du fra søgeordsanalyse til resultatsiden i Google

Gode placeringer på Google kommer ikke af sig selv. Det kræver god SEO. Desværre tager mange munden for fuld og drukner i SEO-indsatser inden de overhovedet kommer i gang.

Er du klar til den nye bogføringslov?

Fremtidens bogføring skal være digital – har du styr på kravene?

Fra frustration til superbruger: Få overblikket i GA4, som du mangler i din dagligdag

GA4 er ”information overload”. Derfor skal du have skabt et overblik, du kan bruge i dagligdagen. Så du kan bygge rapporter, der rent faktisk giver værdi for dig.

Vi er twoday

Vi er en international og førende leverandør af forretningsskritiske IT-løsninger i Norden. Et IT-selskab, som leverer softwareudvikling, data- og analyseløsninger, konsulentydelser og skræddersyede applikationer til både den private og offentlige sektor.

I twoday hjælper vi mere end 8.000 kunder med at skabe IT-løsninger. Og sammen stræber vi efter at skabe en bedre fremtid gennem teknologi.

Vores forretningsområder er:

To mannlige kollegaer ser på en PC sammen