Skip to content

Start IT-karrieren i twoday

Verden forandrer sig hurtigere end nogensinde - vil du være med til at sætte dit præg på den?

twoday

Du behøver ikke vide, hvordan din karriere skal udforme sig, før den er begyndt. I twoday har du mulighed for næsten alt, så længe du har et drive, er ambitiøs og gerne vil gøre en forskel - for kunder, kolleger og for et bedre i morgen.

Vores graduateprogram er et 12 måneders forløb, der skaber rammerne for din personlige og faglige udvikling. Du bliver IT-konsulent fra første arbejdsdag, og en stor del af din hverdag vil bestå af kundespecifikke opgaver, udvikling og kundekontakt.

streamlinehq-analytics-graph-business-products-100  Faglig udvikling

Deltag i værdiskabende workshops med vores direktion og principal managers, der giver dig værktøjerne til at yde værdifulde konsulentydelser.


streamlinehq-multiple-neutral-2-users-100  Personlig sparring

Som en del af vores graduateprogram, får du stillet en faglig mentor til rådighed, der guider dig i dit arbejde og din udviklingsplan.

streamlinehq-accounting-coins-stack-money-payments-finance-100  Værdiskabende IT-projekter

Vil du være med til at arbejde på nogle af de største danske IT-projekter? Som IT-graduate er du med  til at skabe det samfund, vi alle er en del af.

streamlinehq-space-rocket-flying-science-100Plads til dine ambitioner 

Som graduate har du mulighed for at skifte mellem projekter og spændende ansvarsområder.

streamlinehq-layout-dashboard-1-interface-essential-100 Et skræddersyet forløb

Bliv en del af et skræddersyet 12-måneders graduateprogram, med en veldefineret karrieremodel, hvor dine ambitioner definerer din udvikling. 

streamlinehq-love-it-social-medias-rewards-rating-100  Socialt sammenhold

Det skal være sjovt at gå på arbejde, derfor vægter vi sociale arrangementer højt. Deltag i vores graduate-alumni netværk eller vores Young Professionals alumni, der består af 85 kolleger under 35 år.

Mød nogle af vores super seje graduates