Skip to content

Hvad er Power BI, og hvorfor skal du vælge det til din virksomhed?

Microsoft Power BI er et af de førende værktøjer til analyse af data, og mulighederne indenfor værktøjet er mange – derfor er der mange grunde til, hvorfor du skal vælge det. Få et overblik over, hvad du kan med værktøjet, herunder:

Lav flotte visualiseringer af dine data med en Power BI løsning

Med Power BI følger et stort bibliotek med datavisualiseringer, så du kan få vist dine data, lige som du har lyst til – levende og med større indsigt. Du kan også skabe interaktive visualiseringer og lave interessante rapporter – med høj nøjagtighed.

Analysér virksomhedens data visuelt

Med Power BI er det legende let at skabe forbindelse til dine datakilder – uanset om det er Excel, Oracle eller noget helt tredje. Hjælp dine brugere med at træffe informerede beslutninger på baggrund af omfattende rapporter med visuelle analyser.

Del dit arbejde med dine kollegaer

Samarbejd med dine kollegaer om at lave brugerdefinerede dashboards og interaktive rapporter. Du får talrige måder, du kan publicere dashboards, så organisationen kan træffe de rette beslutninger på et fælles grundlag.

Perfekt integration til Excel

Få endnu mere ud af dine Excel-data ved at analysere, visualisere og integrere dem med Power BI; det er nemt og hurtigt. Saml alle dine data fra flere forskellige kilder, så du opnår én sandhed til bedre beslutningstagning.

Real time Power BI dashboards

Få indblik i nutiden – og ikke blot fortiden. Få adgang til analyser af f.eks. data fra sociale medier eller sensorer på dine maskiner i realtid, så du kan træffe informerede beslutninger på det rette tidspunkt.

Oplagt til self-service BI

Power BI er et self-service værktøj, der gør brugerne selvhjulpne og dermed giver dem hurtigere og mere agil adgang til netop de analyser og datavisualiseringer, som de efterspørger. Gør dine brugere til data-ninjaer!

Big data med Azure

Hvis du anvender en Azure Data Lake, får du hurtigere indsigt i dine data, og ved hjælp af Power Query kan analytikere transformere, integrere og berige big data direkte i Power BI.

Gratis e-bog

Sådan løser du 5 vigtige økonomistyrings­opgaver med Power BI

Vil du gerne blive klogere på Power BI, og hvordan du kan implementere det i din økonomiafdeling?

Vi har skrevet en guide der viser dig, hvordan du kommer godt i gang med produktet. E-bogen er fuld af konkrete eksempler og løsningsforslag, så du kan blive (endnu) bedre til at benytte dig de mange muligheder i din økonomiafdeling.

kapacity-mockup-e-book-power-bi

Tre forskellige Power BI-løsninger

Mange bruger allerede Power BI til at få bedre indblik i vigtige faktorer i deres virksomheder. Her er tre eksempler i tre helt forskellige virksomheder.

Vi kan hjælpe dig med Power BI

kapacity-portrait-stj

Søren Toft Joensen