Skip to content

Danske twoday CTGlobal øger EBITDA med 224 % i et hårdt marked

Pressemeddelselse 29. juni
Jun 30, 2023 10:12:42 AM twoday Press Releases

 

Med en høj indtjeningsgrad i årsregnskabet for 2022 stiller twoday CTGlobal sig stærkt i markedet for Security, Cloud og Modern Work og markerer, at man er klar til at bide skeer med de største aktører på markedet. 

Da salget af CTGlobal til twoday var en realitet i begyndelsen af januar, var årsregnskabet endnu ikke på plads. Til gengæld var smilene store, og samarbejdet med søsterselskaberne i den danske del af twoday koncernen har siden taget fart og er medvirkende til at understøtte twodays markedsposition med et tæt samarbejde og flere fælles løsninger, hvilket var et fokusområde for landedirektør i twoday Lars Berthelsen ved opkøbet. 

Flot indtjeningsgrad stammer fra langsigtet strategi 

Årsagerne til, at den øgede indtjeningsgrad stiger kraftigt i det seneste regnskab, skal ses i lyset af de ændringer, som twoday CTGlobal begyndte at indføre under corona-nedlukningen. Ændringer, der nu giver resultater internt såvel som eksternt og meget tydeligt i årsregnskabet. 

”Resultaterne er primært skabt ud fra et øget fokus på leverancesituationen. Samtidig valgte vi for tre-fire år siden at fokusere udelukkende på markederne i Danmark og USA og lukke vores forretning i blandt andet Norge. Det fokus har betydet, at vi evner at stå stærkere på leverancerne som en strategisk samarbejdspartner og er i stand til at levere flere og bredere løsninger”, lyder det fra CEO i twoday CTGlobal Peter Odgaard-Jensen. 

Der har de senere år været en øget konkurrence på markedet for Cloud, Modern Work og Security samtidig med, at kunderne efterspørger løsninger, som er tæt forbundet med forretningernes målsætninger. 

Ifølge Peter Odgaard-Jensen er der samtidig sket et skifte i markedet. Kunderne er meget fokuserede på at øge deres anvendelse af Cloud Infrastructure, herunder også styring af Cloud omkostninger, ESG rapporteringer samt Security. 

Tallene taler deres klare sprog 

Allerede i 2021 kunne towday CTGlobal spore de første resultater af den strategiske ændring i forretningen med et flot bruttoresultat på 16 mio DKK og desto mere imponerende er den aktuelle stigning i 2022 regnskabet på 27 % til 21,3 mio DKK. 

Den store stigning i EBITDA på hele 224 % er et synligt bevis på den rejse, der blev indledt kort før coronas indtog og nu manifesterer sig tydeligt i regnskabet. Et årsregnskab, der giver stærke signaler om den fortsatte rejse for twoday CTGlobal, hvor man fortsætter de gode takter og nu kigger ind i større opgaver i samarbejde med flere af søsterselskaberne i twoday koncernen. 

Skiftet til twoday 

Med skiftet til twoday har man fra twoday CTGlobals side også oplevet et stort løft for forretningen. 

”Vi har nu fået en ramme og større mulighed for at fokusere. Det har skabt en anden professionalisering og givet os mulighed for at skalere i en grad, vi ikke tidligere har kunne”, lyder det uddybende fra Peter Odgaard-Jensen. 

 

For yderligere information   

Peter Odgaard-Jensen, CEO, twoday CTGlobal, tlf. +45 27 80 80 81 
Randi M. Rimdal, Head of Marketing and Communication, twoday A/S, tlf. +45 53 61 63 36   

Relaterede artikler