Skip to content

Ny AI applikation vil ændre virksomheders arbejdsgange radikalt

May 16, 2023 12:00:00 AM twoday Press Releases
Ny AI applikation vil ændre virksomheders arbejdsgange radikalt

Ny AI applikation vil ændre virksomheders arbejdsgange radikalt

Den nordiske IT-koncern twoday lancerer nu den nye AI-applikation “twoday AI Agent”, som vil revolutionere måden, erhvervslivet hidtil har arbejdet på.

Den unikke applikation er bygget på grundlaget af OpenAI’s GPT-sprogmodel, men i modsætning til ChatGPT sikrer twoday AI Agent, at al information er nøjagtig og troværdig, samtidig med at den opretholder det højeste niveau af datasikkerhed. twodays AI Agent adskiller sig fra den åbne ChatGPT-tjeneste ved, at du selv bestemmer, hvilken information, den skal trænes med.

“Det svarer til, at du har adgang til din mest erfarne og vidende kollega, som giver dig gode og pålidelige svar i løbet af et øjeblik 24 timer i døgnet 365 dage om året. Den teknologi er nu mulig med vores AI Agent”, fortæller Søren Toft Joensen, partner og CCO i twoday kapacity.

I twoday kapacity har man i mange år arbejdet med kunstig intelligens for at sikre kunderne værdi, og derfor fylder den nye AI-applikation også meget hos både Søren Toft Joensen og Head of AI Jakob Ladekær. De spår begge, at netop dette værktøj kan løfte niveauet for kunderejsen og chatbots, som vi kender det i dag.

Erhvervslivet kan skabe helt nye arbejdsprocesser med Superintelligens
twoday AI Agent bruger OpenAI’s GPT-sprogmodel på en helt ny måde. Den væsentligste forskel mellem twoday AI Agent og ChatGPT er, at twoday AI Agent anvender GPT-teknologien til sikkert at lære enhver information til ethvert formål enten ved at bruge data fra virksomhedens egne databaser eller andre kilder. Det sikrer, at alle oplysninger er nøjagtige og troværdige, samtidig med at den opretholder det højeste niveau af datasikkerhed.

“Med AI Agent kan du indlæse dine egne datakilder, uden at informationen bliver delt med resten af verden. Dét giver virksomhederne en væsentlig mere pålidelig applikation, som også varetager sikkerhed og privatliv og kan automatisere ældre og tunge processer, hvilket sparer tid, penge og manuelt arbejde”, lyder det uddybende fra Søren Toft Joensen.

Det er især arbejdsopgaver inden for kundeservice, HR, finans, jura og sagsbehandling, som allerede nu kan ændre sig væsentligt. Det vil blandt andet være muligt at indlæse lange, interne juridiske dokumenter i AI Agenten, som behandler og lærer dokumenterne udenad for derefter at kunne give sikre og pålidelige svar.

Applikationen fra twoday er banebrydende på det europæiske AI-marked
“Lanceringen af ​​twoday AI Agent er et stort og banebrydende skridt på AI-markedet i Europa. Vores AI Agent er klar til implementering og kan enkelt, hurtigt og skalerbart integreres i allerede eksisterende systemer og kanaler”, siger landedirektør i twoday Danmark Lars Berthelsen.

Ligesom sine kolleger i twoday kapacity er Lars Berthelsen sikker på, at den nye applikation hurtigt vil finde fodfæste på det danske marked:

“Vi har mødt en utrolig stor interesse for produktet hos mange virksomheder som med twoday AI Agent kan se store optimeringsmuligheder. Det skal ses i lyset af, at virksomhedernes største udfordring hidtil har været datafragmentering og muligheden for hurtigt at finde den korrekte information. Men med AI Agents enkle brugergrænseflade kan vi tilbyde virksomhederne et værktøj til at administrere og indsamle data, der er fragmenteret på tværs af forskellige systemer, og som samtidig kan automatisere og strømline deres forretningsdrift”.

 … 
Om twoday
twoday er et nordisk IT-selskab, der i efteråret i 2022 blev solgt ud af Visma-koncernen for at fokusere på de konsulentcentriske selskaber med fokus på leverancer af digital transformation og forretningsskritiske IT-løsninger.

twoday er en førende udbyder af IT-services med fokus på digital transformation i hele Norden, som leverer forretningskritisk teknologi og datadrevne løsninger til mere end 8.000 kunder i såvel den offentlige som den private sektor. Med den samlede knowhow fra sine mere end 2.400 IT-specialister arbejder twoday tæt sammen med kunder og samarbejdspartnere om at levere innovative løsninger, der kan transformere virksomheder og samfund med et formål om at skabe værdi gennem teknologi og data for at gøre hverdagen nemmere for samfund og virksomheder.

Om twoday Danmark 
twoday dækker i Danmark over virksomhederne twoday Co3, twoday kapacity, twoday IT Minds, twoday Two-Many, twoday A/S, twoday CTGlobal og Tabular Editor. Der er i Danmark over 750 ansatte, og omsætningen lød i 2022 på DKK 850 millioner.

For yderligere information 
Randi M. Rimdal, Head of Marketing and Communication, twoday A/S, tlf. +45 53 61 63 36 
Søren Toft Joensen, partner og CCO, twoday kapacity, tlf. +45 26 30 90 01

Læs mere
twoday.dk
twoday.dk/aiagent
twoday.com 

image received via email

Relaterede artikler