Skip to content

Stoltheden vil ingen ende tage

Aug 23, 2023 7:25:52 AM twoday Press Releases
Stoltheden vil ingen ende tage

Vi har i twoday  lige fået at vide, at vi har et de mest attraktive graduate programmer/job i Danmark. Et stort skulderklap til alle involverede og Graduateholdet, der er ved at afslutte deres tid som Graduates.

Placeringen kommer på baggrund af de bedste danske Graduate programmer i sæsonen 2022/23. Det er Danmarks største kandidatorganisation Graduateships, der står bag anerkendelsen - og mere end 70 danske virksomheder og 350 Graduate roller har været i betragtning. Sammen med studerende, der enten allerede er Graduates eller overvejer at blive det – har de alle vurderet de forskellige jobs og selskaber og tildelt twoday den fornemme 5. plads på listen over bedste Graduate jobs. 

”Vi har gennem de sidste 10 år arbejdet løbende på at forbedre vores Graduateprogram, så vi er meget stolte af denne flotte placering. Fortjenesten skal tilskrives mine mange kolleger, der dagligt yder en stor indsats for både at finde talenterne og arrangere forløbet. Jeg håber selvfølgelig, at placeringen både handler om vores faglighed og vores åbne og imødekommende kultur i twoday. Samtidig er det formodentlig attraktivt at være en del af en nordisk organisation, hvor kandidaterne undervejs besøger flere af de andre lande og opnår sparring på mange parametre”, siger HR-direktør i twoday Niels Trolle Ørberg. 

Der er ingen tvivl om, at samarbejdet på tværs af organisationen nu bærer frugt. Et samarbejde mellem ledere, mentorer, HR og andre involveret i Graduate programmet.

”Set i min optik er denne anerkendelse og store skulderklap i høj grad skabt på baggrund af de mange involverede, der lægger et stort arbejde i gøre det udfordrende og attraktivt at være en del af et af Danmarks største IT-selskaber. Jeg glæder mig meget til at byde velkommen til vores Graduate hold, der begynder 1. september. Igen i år vil vi have fokus på faglig og personlig udvikling samt masser af sociale arrangementer både internt og på tværs af de danske og nordiske twoday selskaber. Det er med stolthed og stor glæde, at jeg kan orientere om, at vi i 2023 står med en fifty-fifty fordeling på køn, hvilket har stor betydning for udvikling af gode IT-løsninger og dynamikken i vores organisation”, lyder det uddybende fra Head of People and Culture Sabrina Andersen.  

Vi kipper med flaget her i twoday og glæder os til opstarten af det kommende Graduate hold her i begyndelsen af september. 

Om twoday
twoday er et nordisk IT-selskab, der i efteråret i 2022 blev solgt ud af Visma-koncernen for at fokusere på de konsulentcentriske selskaber med fokus på leverancer af digital transformation og forretningsskritiske IT-løsninger.

twoday er en førende udbyder af IT-services med fokus på digital transformation i hele Norden og leverer forretningskritisk teknologi og datadrevne løsninger til mere end 8.000 kunder i såvel den offentlige som den private sektor. Med den samlede knowhow fra sine mere end 2.500 IT-specialister arbejder twoday tæt sammen med kunder og samarbejdspartnere om at levere innovative løsninger, der kan transformere virksomheder og samfund med et formål om at skabe værdi gennem teknologi og data for at gøre hverdagen nemmere for samfund og virksomheder.

Om twoday Danmark 
twoday dækker i Danmark over virksomhederne twoday Co3, twoday kapacity, twoday IT Minds, twoday Two-Many, twoday A/S, twoday CTGlobal, Tabular Editor og nu også RelateIT. Der er i Danmark 1.000 ansatte, og omsætningen lød i 2022 på DKK 850 millioner.

image received via emailRelaterede artikler