Skip to content

twoday ansætter profil fra Microsoft

Aug 4, 2023 12:41:39 PM twoday Press Releases
twoday ansætter profil fra Microsoft

Det er en stor fornøjelse at kunne fortælle, at vi i twoday Denmark har ansat Daniel Aunvig pr. 1. september 2023 i en tværgående rolle som COO. 

Daniel kommer fra en rolle som Head of Data & AI i Microsoft og har de sidste fire år været med til at udvikle Azure Data Services området til i dag at have en central rolle i Microsoft. Derudover har Daniel mere end 15 års erfaring indenfor Data & AI samt Advisory Services, hvor han har arbejdet sammen med nogle af de største virksomheder i DK og Norden.

"For mig er det en unik mulighed for at bidrage med noget af det, jeg kan fra tidligere i forhold til enterprise sales og i forhold til mit kendskab til Microsoft-teknologi. twoday er på en ambitiøs vækstrejse og har sat sig for at dække mange forskellige teknologiområder, så min opgave bliver at sikre, at vi driver synergi ud af de forskellige områder og byder og vinder på nogle større opgaver end bare de enkelte domæneområder, sådan så vi kan løse nogle af de største problemstillinger for virksomheder og offentlige institutioner i Danmark. En rejse jeg ser frem til at blive en del af,” lyder det fra Daniel Aunvig selv til Computerworld.

Internt i twoday er der også stor glæde hos alle Daniel Aunvigs skifte.

"Jeg er utrolig glad for, at Daniel har valgt at blive en del af twoday. I rollen som COO skal Daniel være med til at understøtte vores ambition om at styrke twodays position på det danske marked." lyder det fra landedirektør i twoday Danmark Lars Berthelsen.

Velkommen til…

 

Om twoday

twoday er en førende udbyder af IT-services med fokus på digital transformation i hele Norden, som leverer forretningskritisk teknologi og datadrevne løsninger til mere end 8.000 kunder i såvel den offentlige som den private sektor. Med den samlede knowhow fra sine mere end 2.500 IT-specialister arbejder twoday tæt sammen med kundeskaren om at levere innovative løsninger, der kan transformere virksomheder og samfund.

Virksomheden bygger sin forretning på organisk og opkøbsdrevet vækst, hvilket forventes at accelerere yderligere de kommende år. twoday ejes af virksomhedens medarbejdere og fonde, der rådgives af investeringsvirksomheden CVC Capital Partners.

I Danmark indgår Kapacity, Tabular Editor, Two-Many, Co3, IT Minds, CTGlobal og twoday A/S og omfatter over 700 medarbejdere. For yderligere oplysninger henvises til www.twoday.com og www.twoday.dk

image received via email

 

 



Relaterede artikler