Skip to content

twoday opkøber stort, dansk ERP-konsulenthus

Aug 17, 2023 7:13:00 AM twoday Press Releases
twoday-koeber-stort-ERP-hus

Med opkøbet af IT-virksomheden RelateIT fastholder twoday ambitionen om at tredoble medarbejdere og vækst over de kommende år. Samtidig føjer man i twoday en ekstra dimension til selskabet, da RelateIT er stærke på ERP-løsninger.

Netop RelateIT’s styrke indenfor ERP-løsninger og den kendsgerning, at RelateIT er en af landets største Microsoft Business Central/NAV partnere har øget twodays interesse for et samarbejde.
Ifølge landedirektør i twoday Lars Berthelsen har fokus på IT-systemlandskab i den private sektor været af afgørende betydning for opkøbet.

"RelateIT kommer ind med en kompetence, som ikke er til stede i twoday i dag. I forvejen er vi meget stærke på Microsoft Azure, hvor vi dækker infrastruktur og sikkerhed, dataplatform og BI/AI, CRM, power apps og ikke mindst Application development, men med RelateIT kommer vi også til at dække selve kernen i en virksomheds systemlandskab".

Lars Berthelsen forudser, at købet af RelateIT vil medvirke til at understøtte twodays markedsposition og accelerere det allerede eksisterende samarbejde mellem RelateIT og flere af twodays selskaber.

"Jeg er utrolig glad for, at RelateIT har valgt at blive en del af twoday. Vi kender dem rigtigt godt i forvejen og har over tid samarbejdet på forskellige kunder. Herfra kender vi dem for deres professionalisme, dybe kompetence og ordentlighed og som en virksomhed, der i høj grad deler mange af de samme værdier, som vi lægger vægt på i twoday."

Krydsbestøvning i IT-landskabet vinder frem
Også i RelateIT er Managing Director Simon Berthelsens glæde stor ved udsigten til et tættere samarbejde og muligheder for at kunne tilbyde kunderne flere løsninger.

”Vi har – sammen med vores hidtidige ejer Monjasa – længe overvejet, hvilket ejerskab, der bedst muligt kunne understøtte vores fortsatte udvikling. Med twoday kan vi skabe synergier på tværs af selskaber og løsninger. Synergier, som kan give os den yderligere vækst, vi har behov for i forhold til at bringe os frem i markedet. Vi oplever, at kunderne ikke kun ønsker ERP-løsninger, men ser IT som et større hele. Den krydsbestøvning, som vi har brug for i forhold til at kunne tilbyde kunderne en større palette af muligheder, får vi med twoday.”

En vurdering, som understøttes af Managing Partner i RelateIT Carsten Andersen: 
”Der sker konstante ændringer på markedet, som kræver, at vi som leverandør bliver mere smidige og skal kunne reagere meget hurtigt. Blandt andet i forhold til at kunne tilbyde kunderne forskellige teknologier. I dag nytter det ikke at have kun ét system. Populært sagt er det blevet umoderne at lave alt i ERP. Mange vil have applikationer og hele tiden finde de bedste løsninger til den konkrete case.”

Begge er enige om, at mulighederne for at tiltrække nye kunder øges med samarbejdet med twoday.

”twoday har langt flere muskler, vækstambitioner, langsigtede strategiplaner og synergier på tværs af organisationen, som bliver godt for os på den lange bane. Vores kendskab og allerede eksisterende samarbejde med twoday kapacity, twoday Two-Many og twoday Co3 øger vores muligheder for at blive en endnu stærkere samarbejdspartner for vores kunder. Samtidig giver twodays køb af RelateIT os også en mulighed for at blive mere synlige på det offentlige marked. Der ligger megen forretning i det offentlige indenfor ERP, og der er få aktører på det marked. twoday selskaberne er virkelig store her, så det giver os helt klart en fordel at kunne byde ind sammen med twoday”, lyder det fra Simon Berthelsen fra RelateIT.

Større sammenhæng i kundernes IT-landskab
Med opkøbet af RelateIT har landedirektør i twoday Lars Berthelsen en stærk forventning om, at twoday vil kunne skabe en større sammenhæng i kundernes IT-landskab og kunne tilbyde bredere kompetencer.

"Der er ingen tvivl om, at vi med opkøbet af RelateIT bliver en endnu bedre partner for vores kunder. Vi kommer til at dække alle dele af Microsoft stacken, og vi kan dermed reducere vores kunders kompleksitet ved at tage et tværgående ansvar. Samtidig har vi i twoday også bredere kompetencer, som dækker alle andre gængse teknologier i markedet, så vi kan skabe en fuld sammenhæng på tværs af hele IT-landskabet hos vores kunder."

twoday runder 1.000 medarbejdere i Danmark
Med opkøbet af RelateIT kommer den danske del af twoday koncernen op på 1.000 medarbejdere, hvilket bringer det samlede antal medarbejdere på tværs af Norden og Litauen op på 2.700.

Lars Berthelsen er overbevist om, at den bredde, som twoday kommer med fremadrettet, bliver attraktivt for mange kunder. Netop denne bredde, strategiske tilgang til markedet og kulturen i twoday er stærkt medvirkende til, at både Simon Berthelsen og Carsten Andersen har ro i maven over det forestående salg: ”Nu glæder vi os bare til at blive en del af twoday og se synergierne folde sig ud”, lyder det samstemmende. 

”Opkøbet af RelateIT bringer twoday op på over 1.000 mennesker i Danmark, hvilket svarer til en firdobling over de seneste fire år. Det er en rejse, som jeg er utrolig stolt over - ikke mindst fordi, at vi har formået både at have en høj organisk vækst samtidig med, at vi har adderet nye kompetencer i form af opkøb. Og det er sket på en måde, hvor vi har formået at integrere de nye selskaber og gøre dem til en del af twoday uden at miste ledelserne eller medarbejdere", lyder det afslutningsvist fra Lars Berthelsen.

Afventer konkurrencemyndighedernes godkendelse
Opkøbet af RelateIT er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Om twoday
twoday er et nordisk IT-selskab, der i efteråret i 2022 blev solgt ud af Visma-koncernen for at fokusere på de konsulentcentriske selskaber med fokus på leverancer af digital transformation og forretningsskritiske IT-løsninger.
twoday er en førende udbyder af IT-services med fokus på digital transformation i hele Norden og leverer forretningskritisk teknologi og datadrevne løsninger til mere end 8.000 kunder i såvel den offentlige som den private sektor. Med den samlede knowhow fra sine mere end 2.700 IT-specialister arbejder twoday tæt sammen med kunder og samarbejdspartnere om at levere innovative løsninger, der kan transformere virksomheder og samfund med et formål om at skabe værdi gennem teknologi og data for at gøre hverdagen nemmere for samfund og virksomheder.

Virksomheden bygger sin forretning på organisk og opkøbsdrevet vækst, hvilket forventes at accelerere yderligere de kommende år. twoday ejes af virksomhedens medarbejdere og fonde, der rådgives af investeringsvirksomheden CVC Capital Partners.
For yderligere oplysninger henvises til www.twoday.com og www.twoday.dk

Om RelateIT
RelateIT er en af Danmarks største Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV-partnere og leverer ambitiøse ERP-løsninger til virksomheder med både nationale og internationale udviklingsbehov. Derudover leverer RelateIT leverer også løsninger inden for Business Intelligence, Power Automate, e-handel, web, IT-infrastruktur og IT-sikkerhed til mere end 450 kunder inden for produktion, detailhandel, offshore, handel og fashion. RelateIT beskæftiger 180 medarbejdere fordelt på fem kontorer i Danmark og et i Dubai.

Om twoday Danmark 
twoday dækker i Danmark over virksomhederne twoday Co3, twoday kapacity, twoday IT Minds, twoday Two-Many, twoday A/S, twoday CTGlobal, Tabular Editor og nu også RelateIT. Der er i Danmark 1.000 ansatte, og omsætningen lød i 2022 på DKK 850 millioner.

For yderligere information
Randi M. Rimdal, Head of Marketing and Communication, twoday A/S, tlf. +45 53 61 63 36
Rikke Hestbæk, Head of Marketing and Communication, RelateIT, tlf. +45 31 44 92 62

image received via email

 

Relaterede artikler