Skip to content

Hvor bliver fremtidens digitale løsninger udviklet? Lige her.

Så hvem er twoday?

Vi er en international leverandør af forretningskritiske IT-løsninger i Norden. Et end-to-end IT-konsulenthus, som leverer en bred vifte af løsninger til de fleste brancher på det private og offentlige marked. Hos os finder du en sammensmeltning af mennesker med mange forskellige kompetencer, som til sammen tilbyder et bredt udvalg af løsninger og specialister, der hjælper dig og din organisation. Sagt på en anden måde. Vi både drifter og udvikler digitale løsninger, der tager dig og din organisation trygt ind i fremtiden.

twoday - we create a better tomorrow through technology

2700 kollegaer


1000 af dem i Danmark

8000+ kunder


Fra start-ups til C25

30+ kontorer


På tværs af Norden

Vores værdier

Hjerte

Vores forretning drives med hjerte. Vi værner om vores medarbejdere, vores kunder og det samfund, vi lever i. Vi udviser omsorg ved at være transparente og ærlige i alt, hvad vi gør. Vores fællesskab er varmt; der er plads til at være den du er, hjælp at hente og tid til at have det sjovt.

Drive

Det kræver drivkraft at gennemføre store IT-projekter. Derfor er vi målrettede og dedikerede, når vi skal gennemføre vores opgaver og løse vores kunders udfordringer. Vi stræber efter at forbedre vores løsninger, og måden vi samarbejder på – og vi hviler aldrig på laurbærrene.

Tilpasning

Løbende tilpasning er en central del af vores forretning. Vores branche er i konstant udvikling, og det samme er vores kunders behov. Det kræver, at vi kan navigere i udfordringer og være fleksible i vores arbejdstilgang. Derfor er vi videbegærlige, så vi altid er opdateret på nye teknologier og løsninger.

Et lille ‘w’ med stor betydning

Der er en god grund til, at vi har sneget et ‘w’ ind i vores navn. Hos twoday tror vi på samarbejde. Med kollegaer og kunder. Vi tror på, at to hjerner tænker bedre end én. For ingen kan udvikle digitale løsninger alene. Er du enig?

twoday-tror-paa-samarbejde-mellem-kollega-og-kunder

Du kan mærke medejerskabet

Tror du på, at mennesker gør det ekstra godt, når de føler ejerskab? Det gør vi også. Derfor kan alle vores 2.700 kollegaer blive medejere af twoday. Anne er én af dem. Det kan mærkes. På lysten og de løsninger, vi udvikler sammen.

Du kan også blive medejer af twoday

Vi tilbyder et hav af serviceydelser til dig

Sustainability twoday

Hos twoday forsøger vi med hjertet at fremme positiv forandring og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Vi er ikke i mål - men vi arbejder på det.

twoday-situation-oslo-24-800
twoday

Vi er klar. Er du?

Du ved, hvad du skal gøre. Udfyld formularen, så tager vi den derfra. Vi kan ikke vente med at høre mere om dine ambitioner.