Skip to content

Vi forbinder mennesker og forretning gennem smarte Business Applications

Lad os gøre i morgen endnu nemmere. I dag

Der er kompleksitet nok i denne verden. Vi er her for at forenkle processer og gøre arbejdsgange nemmere. Det er helt enkelt det, vi laver.

Vi er et IT-konsulenthus, der bruger velkendte Microsoft-teknologier (Power Platform, Dynamics 365 Customer Engagement, Dynamics 365 Business Central og Azure) til at finde nye og smartere måder at gøre tingene på.

business-applications-it-konsulenthus-med-microsoft-teknologier
twoday

Vi taler gerne om IT-løsninger. Men vi vil hellere tale om alt det, der ligger bag løsningen. Det arbejde løsningen skal hjælpe med, de mennesker der skal bruge løsningen, og den organisation løsningen skal indgå i. Og ikke mindst de forretningsmål, vi skal opfylde.

Microsoft Business Applications Platform

Alle forsøger at skabe nye og nemmere måder at gøre tingene på. De færreste ved, hvordan de gør det smartest. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi er specialister i at frigøre dataens fulde potentiale og optimere virksomheders processer med en best-of-suite-løsning. 

Power Platform

Start en effektiv og innovativ fremtid i dag. Med Power Platform kan du automatisere dine forretningsprocesser og om danne din virksomheds data til værdifulde indsigter. Gør det nemt at analysere data, opbygge apps, automatisere processer og oprette virtuelle agenter. Power Platform giver dig mulighederne. Vi hjælper dig med at udnytte dem.

Dynamics 365 Customer Engagement

Kundernes krav er høje. Dynamics 365 er en cloud-baseret CRM-platform, der kan hjælpe dig med at styre og styrke dine kunderelationer. Platformen samler al din kundedata og giver mulighed for at skræddersy automatiserede og individuelle kunderejser. Dynamics 365 giver dig byggeklodserne. Vi hjælper dig med at sætte dem sammen og bruge dem rigtigt.

Dynamics 365 Business Central

Automatiser forretningsprocesser og effektiviser alt fra økonomistyring og produktion til logistik, indkøb og salg. Microsoft Business Central er én samlet ERP-løsning til administration af hele din virksomhed. Løsningen er hurtig, intuitiv og ikke mindst skalerbar, så den følger med din virksomheds behov – også i fremtiden.

Styrk detailkæden med LS Retail

Integrer alle dine processer fra bogholderi til kassen med LS Retail, der er detailbranchens førende IT-løsning.

Vores retail-specialister er erfarne i at gennemgå alle dine processer fra indkøb over lager til salg og sammensætte dén løsning, der passer til din forretning – uanset om den er webbaseret, har 1 eller 500 butikker. Resultatet er én komplet løsning, der effektiviserer arbejdet og optimerer forretningen. 

1280-Retail

Vores ydelser efter dine ønsker

Vi kan rådgive dig om løsningen, bygge den fra bunden, bygge ovenpå din eksisterende eller drive IT-projektet. Vælg den løsning, du og din forretning har behov for.

Rådgivning om IT-løsningen

Bygge IT-løsningen fra bunden

Bygge IT-løsningen ovenpå eksisterende

Drive IT-projektet

Forretningsorienteret tilgang til IT

Vores tilgang til teknologi er, at du kan komme langt med standardløsninger fra Microsoft. Du kan komme langt, uden at vi absolut skal kode i hundredevis af timer.

På den anden side kan det være, at dit forretningsbehov kræver, at vi koder en skræddersyet løsning eller udvikler et nyt lag ovenpå det eksisterende. 

For os handler digitalisering om forretningsforståelse – og ikke om standard eller custom. Det handler om at afdække din virksomheds forretningsmæssige potentialer og udfordringer. Og om at forstå mål og ambitioner.

Derfor indleder vi altid med en snak om forretning. Så vi kan udvikle Business Applications, der skaber reel værdi.

twoday

Nogle af de virksomheder, vi skaber resultater for

Vi skaber resultater for Silvan
Vi skaber resultater for Phase One
Vi skaber resultater for NREP
Vi skaber resultater for AFA JCDecaux
Vi skaber resultater for GSV
Vi skaber resultater for Actona Group
twoday
Vi skaber resultater for Monjasa
Vi skaber resultater for Normal
Vi skaber resultater for Imerco

Udforsk relaterede ydelser

Udforsk alle vores forretningsområder

Hos twoday har vi et bredt spænd af kompetencer, og vil hjælper gerne dig og din virksomhed videre på jeres digitale rejse.

Data & AI

Hos twoday specialiserer vi os i at udnytte kraften fra data og kunstig intelligens (AI) til at drive virksomheder fremad. Vores data- og AI-tjenester er designet til at styrke organisationer med løsninger, der forbedrer beslutningstagning og driver forretningsresultater.

Digital experiences

I twoday Digital Experiences fokuserer vi på hele kunderejsen og alle de digitale touchpoints, der findes undervejs. Vi omsætter idéer til førsteklasses digitale oplevelser – lige fra design af brugervenlige websites over datadrevet markedsføring til prisvindende e-handelsløsninger. Og alt det indimellem. 

Cloud Platforms & Security

Cloud Platforms & Security leverer Microsoft Azure- og Microsoft 365-løsninger med fokus på sikkerhedsprodukter, cloud endpoints og cloud infrastruktur. De tilbyder licenser, support og deres egen Insight Analytics, som er et sikkerheds- og business intelligence værktøj. 

Software Engineering

Vi hjælper både offentlige og private kunder med at skabe en bedre hverdag via digital transformationMed vores ekspertise i cloud-tjenester og applikationer tilbyder vi skalerbare og innovative softwareløsninger af høj kvalitet, som skaber forretningsmæssig værdi. 

IT Consultants

Scaling er navnet på twodays skaleringsmuskel, som tilbyder IT-konsulenter- & freelancere når digitaliseringsprojekter skal bemandes. Scaling giver adgang til de stærkeste IT-kompetencer i form af freelance-konsulenter inden for IT- og management og projektledelse eller innovativ softwareudvikling inden for backend, frontend, cloud, CMS, database og mobile på konsulentbasis.

Lad os indlede en snak i dag, der kan være afgørende for din forretning i morgen.