Skip to content

Vi forbinder mennesker og forretning gennem smarte Business Applications

Lad os gøre i morgen endnu nemmere. I dag

Der er kompleksitet nok i denne verden. Vi er her for at forenkle processer og gøre arbejdsgange nemmere. Det er helt enkelt det, vi laver. Vi er et IT-konsulenthus, der bruger velkendte Microsoft-teknologier (Dynamics 365, Power Platform og Azure) til at finde nye og smartere måde at gøre tingene på.

business-applications-it-konsulenthus-med-microsoft-teknologier
twoday

Vi taler gerne om IT-løsninger. Men vi vil hellere tale om alt det, der ligger bag løsningen. Det arbejde løsningen skal hjælpe med, de mennesker der skal bruge løsningen, og den organisation løsningen skal indgå i. Og ikke mindst de forretningsmål, vi skal opfylde.

Business Applications bygget på Microsoft teknologier

Alle forsøger at skabe nye og nemmere måder at gøre tingene på. De færreste ved, hvordan de gør det smartest. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi er specialister i at frigøre dataens fulde potentiale og optimere virksomheders processer med en best-of-suite-løsning. 

Power Platform

Fremtiden kalder på innovation. Gør det nemt for alle i organisationen at analysere og transformere data, bygge applikationer og automatisere flows, der kan innovere forretningen. Power Platform giver dig mulighederne. Vi hjælper dig med at udnytte dem.

Dynamics 365

Kundernes krav er høje. Gør dig umage og skab personlige oplevelser i alle kontaktpunkter. Dynamics 365 giver dig byggeklodserne. Vi hjælper dig med at sætte dem sammen og bruge dem rigtigt.

Vores ydelser efter dine ønsker

Vi kan rådgive dig om løsningen, bygge den fra bunden, bygge ovenpå din eksisterende eller drive IT-projektet. Vælg den løsning, du og din forretning har behov for.

Rådgivning om IT-løsningen

Bygger IT-løsningen fra bunden

Bygger IT-løsningen ovenpå eksisterende

Driver IT-projektet

Forretningsorienteret tilgang til IT

Vores tilgang til teknologi er, at du kan komme langt med standardløsninger fra Microsoft. Vi kan bringe dig langt uden at kode hundredevis af timer. Men dit forretningsbehov kan også være, at vi koder en skræddersyet løsning eller udvikler et nyt lag ovenpå det eksisterende.

For os handler digitalisering om forretningsforståelse – og ikke om standard eller custom. Det handler om at afdække din virksomheds forretningsmæssige potentialer og udfordringer. Og om at forstå mål og ambitioner. Derfor indleder vi altid med en snak om forretning. Hvordan skulle vi ellers kunne udvikle IT-løsninger, der skaber værdi?

Vores værdier

Gør de rigtige ting og gør tingene rigtigt

Vores værdier guider os i, hvordan vi gør tingene rigtigt – men det fritager os ikke fra at tænke selv. Vi har en pragmatisk tilgang, hvor vi aldrig må lade en regel hindre noget, der åbenlyst er en bedre beslutning.

Business Applications værdier smartere

Smartere

Innovation er afsættet for alt, hvad vi beskæftiger os med. Vi tror på, at vi ved at tænke smartere kan forenkle og forbedre processer.
Business Applications værdier ambitiøse

Ambitiøse

Vi er ambitiøse på egne vegne men i allerhøjeste grad også på vores kunders løsningers vegne. Vi vil levere de bedste løsninger.
Business Applications værdier faglighed

Faglighed

Faglighed er det, vi lever af. Vi tager ansvar for at gøre hinanden dygtigere, deler viden og skaber rum for fordybelse og faglig udvikling.
twoday

Nogle af de virksomheder, vi skaber resultater for

Vi skaber resultater for Silvan
Vi skaber resultater for Phase One
Vi skaber resultater for NREP
Vi skaber resultater for AFA JCDecaux

Lad os indlede en snak i dag, der kan være afgørende for din forretning i morgen.