Skip to content
twoday

Forstå dine kunder på en helt ny måde

Microsoft Dynamics 365 er en cloud-baseret CRM-platform, der kan hjælpe dig med at styre og styrke dine kunderelationer. Platformen samler alle slags kundedata på tværs af organisationen og giver dig et komplet billede af dine kunder. Bruger du indsigten til at imødekomme kundernes forventninger, kan du komme tættere på dem og øge sandsynligheden for, at de kommer tilbage.

CRM-løsningen gør det muligt at skræddersy automatiserede og individuelle kunderejser. Det betyder, at det er nemmere at skabe en personlig relation til dine kunder.

Vi hjælper allerede en lang række virksomheder.
Vi kan også hjælpe dig

twoday-kunde-silvan
twoday-kunde-phaseone
twoday-kunde-nrep
twoday-kunde-afa-jcdecaux

Flere fordele ved en Dynamics 365 CE-løsning

Bruger du Excel i dagligdagen? Det er som sådan fint nok. Men det er en ret flad datastruktur, der har sine begrænsninger. Din kunde er formentlig mere kompleks end en linje i et Excel-ark. Derfor har du sandsynligvis brug for at bygge på med flere oplysninger vedrørende jeres relation.

Med Microsoft Dynamics 365 CE er det muligt at samle al data i én løsning. Det har flere fordele at bruge IT mere aktivt. Blandt andet disse tre:

  1. Nedbryde silo-arbejde. Medarbejdere kan lettere arbejde tættere sammen på tværs af afdelinger.

  2. Engagere kunder. I får en mere personlig relation til kunderne og en højere kundeloyalitet.

  3. Optimere og reducere drift. Få styr på interne processer i forretningen og reducér de mandskabsmæssige ressourcer forbundet med det.

hjælp uanset hvilken situation, du står i

Har du allerede Dynamics 365 CE, men får ikke udnyttet mulighederne? Det er ikke unormalt – men det er ærgerligt, når nu intentionen er der. Og det er den, for ellers var du slet ikke landet her. Vi hjælper dig gerne med at få det maksimale ud af platformen. Det starter med en snak om din virksomhed og jeres måde at arbejde på. 

Eller måske overvejer du, om Dynamics 365 CE er noget for din virksomhed? Vi forstår dig godt. Der er mange platforme derude. Og den bedste CRM-platform er den, der passer bedst til din virksomheds behov. Vi hjælper dig gerne med at afdække, om Dynamics 365 er vejen at gå for dig. 

twoday-situation-copenhagen-6-1280
twoday

Fire fundamentale apps i Dynamics 365 CE

Platformen består af en samling applikationer – alle med CRM-funktionalitet. Vælg en eller flere. Brug dem hver for sig eller sammen for at opnå dine forretningsmål. 

Salesgiver mulighed for at strømline salgsprocessen fra første kontaktpunkt til endeligt køb. Du kan få overblik over salgsindsatser, arbejde med pipelinestyring og lave et kvalificeret forecast.

Læs mere 

Customer Service giver dig redskaber til at levere høj kundeservice – uanset om det er på mail, online eller i telefonen. Du kan få overblik over kunder, spore og registrere problemer, se sager og få status. 

Læs mere

Field Servicegiver mulighed for at få ordrestyring, kalenderstyring og teknikerbesøg ind i CRM. Du kan oprette automatisk planlægning, der minimerer rejsetiden og reagerer på forsinkelser og hasteopgaver. 

Læs mere

Marketinger en komplet marketing automation platform, som skaber kunderejser, der gør kontakter til lune salgsleads. Du kan planlægge og koordinere kampagner, lave prognoser og måle på aktivitetsniveau og effektivitet. 

Læs mere

Målet er at få dine kunder til at synes endnu bedre om dig. Det handler om at få indsigt i kundernes behov og forstå, hvad de drømmer om. Så de kommer tilbage igen og igen.

Ingen bekymring. Systemet taler selvfølgelig sammen med Microsoft (og andre) 

Dynamics 365 CE er udviklet sådan, at du nemt kan integrere den med Microsofts øvrige applikationer. Integration til blandt andet Power Platformen giver dig et hav af muligheder for at skabe integrationer og forbinde data på tværs af Microsofts applikationer.  

Bruger du e-conomic, Dinero, Mailchimp eller et andet system, der ikke er Microsoft? Så skal du ikke bekymre dig. I 99 % af alle tilfælde vil Dynamics 365 CE kunne løse dit behov.  

Nogle er generalister. Vi er specialister i Dynamics 365 CE 

For nogle virksomheder giver det mening med interne CRM-specialister. Imens andre virksomheder har hverken tid eller ressourcer til det. Vores Dynamics 365-team arbejder ikke med andet end Dynamics 365. De er dedikerede til platformen og udfordrer hver dag hinanden for at kunne levere branchens bedste løsninger til dig.  

Men det hele er ikke kun systemer og teknik. Vi har altid en menneskelig tilgang til vores projekter og kunder. Derfor gør vi meget ud af at kommunikere personligt og i et sprog, du forstår. Du vælger ikke bare Dynamics 365. Du vælger os.  

Vi står selvfølgelig på et stærkt fundament af Microsoft-certificeringer som Power Platform, Azure og det gamle Dynamics. Det er medvirkende til, at vi altid står på mål for høj kvalitet.  

twoday-situation-oslo-22-1280
twoday

Lad os begynde CRM-snakken i dag. I morgen kan kunderne være på vej videre