Skip to content

Digitalisering

twoday - we create a better tomorrow through technology.

twoday

I twoday arbejder vi dagligt på at skabe en bedre hverdag i morgen med hjælp fra teknologien. Gennem vores passionerede kolleger, agile teams og store grad af omstillingsparathed udvikler og skræddersyr vi digitale løsninger udfra vores kunders behov. Løsninger, der gør, at I får frigjort ressourcer, skabt bedre resultater og kommer igennem en digital transformation.

Vores løsninger og ydelser

twoday

jeres brugere i fokus 

Med os får I en samarbejdspartner, der, udover at udvikle, modernisere eller vedligeholde jeres applikationer, også forstår vigtigheden i processerne rundt om jeres løsninger. Vi begynder altid med grundige User Experience (UX) undersøgelser og bruger resultaterne sammen med jeres ønsker til at designe en brugervenlig løsning, som taler sammen med jeres øvrige systemlandskab.

Vi arbejder med UX ud fra tre scenarier

streamlinehq-data-file-bars-search-business-products  Når en forretningsidé skal udforskes

Vi udvikler på kort tid en prototype, der testes af på jeres slutbrugere, så vi sammen kan få skabt et validt grundlag til at vurdere jeres forretningsidé.

streamlinehq-send-email-emails  Når en løsning skal udvikles

Vi faciliterer en proces, der omfavner alle trin fra ide til den færdige løsning, hvor slutbrugernes behov er i fokus hele vejen igennem.

streamlinehq-performance-money-increase-business-products  Når en løsning skal forbedres

Med hjælp fra brugercentreret designs, udforsker vi mulighederne for at forbedre jeres eksisterende løsninger.

Digitalisering understøtter jeres processer

Har I processer, der ikke er understøttet af standard-software? Det er langt fra unormalt og et område, der er muligt at håndtere digitalt. Vi står klar til at digitalisere de processer, jeres standard-software ikke kan håndtere. 

Ved genenmgangen af jeres processer, kigger vi på, hvorvidt processen kan digitaliseres, og om den skal håndteres af personer, automatiseres, eller anvende intelligent sagsbehandling.

towday-it-konsulenthus

En af vores forretningsanalytikere
vil i tæt samarbejde med jer

1. Gennemgå detaljerne for jeres proces, der skal understøttes digitalt

2. Kigge på hvilke arbejdsgange, der skal tilpasses

3. Skabe endelige kravspecifikationer for processen

Et samarbejde efter jeres behov

Vi er vant til at tilpasse os - faktisk er det en af vores spidskompetencer. Derfor står vi klar til at assistere og komplementere jer med et agilt set-up, der inkluderer DevOps som disciplin for at sikre sammenhæng mellem udvikling og drift. Vi har mange års erfaring med co-creation og kan derfor også mikse et team af jeres medarbejdere og kompetencer med vores.

 

power-platform

Vil I have succes med jeres digitalisering?

I twoday løser vi komplekse forretningskritiske udfordringer med ny teknologi. Vi har samlet de dygtigste specialister og stærkeste kompetencer indenfor alle områder af moderne digitalisering og kan tilbyde jer teknologi og rådgivning, så I kan fokusere på, hvad der er den bedste løsning for jeres organisation.

I sikrer samtidig, at jeres IT-projekter ledes sikkert til succes med vores stærke proces- og metodeapparat - uagtet, om I skal have en løsning skabt fra bunden eller ud fra et standardsystem. Vi sørger for at tilpasse vores samarbejdsform til jeres virksomhed og jeres aktører.

We digitize tomorrow twoday

Lad os tage en snak i dag, der kan være afgørende for jer i morgen

Stine Fritsdal

Salgs & Marketing direktør
stine.fritsdal@twoday.com
+45 31 71 75 07