Skip to content

Et projekt efter jeres behov

At digitalisere forretningsprocesser behøver ikke at være en stor mundfuld. Vi har energien, hjertet og tilpasningsevnen til at få gjort jeres digitaliseringsdrømme til virkelighed. Med et samarbejde om jeres IT-projekt er I sikret:

Rådgivning fra eksperter

Udvikling, modernisering eller vedligeholdelse af jeres løsning

Et samarbejde baseret på agilitet

Transparent projektstyring

Høj kvalitet og sikkerhed

Sådan arbejder vi

Vi er vant til at tilpasse os - faktisk er det en af vore spidskompetencer. Derfor står vi klar til at assistere og komplementere jer ud fra jeres ønsker og kompetencer. 

Agile teams

Fælles for alle IT-projekter er, at der altid er uklarheder fra start. Vores agile udviklings-metoder og teams giver mulighed for tilpasning undervejs, som naturligvis kræver hyppig dialog mellem jer og os. Sammen træffer vi beslutninger om, hvilke kompetencer der kræves, og hvornår der er brug for justering undervejs efterhånden som jeres behov eller betingelser ændrer sig. På den måde ved I altid, hvad der sker, og kan løbende påvirke projektets udvikling.

Co-creation teams

Vil I være mere med i projektet, er vi også vant til co-creation. På den måde kan vi mikse et team af jeres udviklere med vores - vi supplerer op med eksperter i forhold til jeres kompetencer. Det gør, at vi kan sikre, at jeres projekt bliver udviklet på bedste vis, og I kan få indsigt i nye områder fra vores kompetencer.

DevOps

Vi arbejder med disciplinen DevOps (Development & Operation), så vi sikrer jer den rette og ikke mindst automatiske sammenhæng mellem jeres udvikling og drift.

Cases

Se, hvad vi har hjulpet andre med

 

Få afklaring på jeres projekt

Vi arbejder allerede i dag på at skabe et bedre i morgen ved hjælp af teknologien. Skal vi gøre det sammen med jer?

Ahmed Ben Kacem

Senior Sales Executive 
ahmed.b.kacem@twoday.com
+45 41 32 86 58