Skip to content

Få en Microsoft Gold Partner

Vi hjælper jer med at finde den løsning, der passer til jeres forretningsmæssige behov. 

Cloud er en naturlig del af vores værktøjskasse - faktisk er vi Microsoft Gold Partner og arbejder derfor helhjertet med at skabe værdi for jer med hjælp fra Microsoft Cloud Adoption Framework og best practice i vores implementeringer. 

Vores foretrukne Cloud er Microsoft Azure, hvor vi designer jeres løsning ud fra forskellige Azure ressourcer og services. 

twoday

Få defineret jeres næste digitale skridt

Vi arbejder med en række forskellige advisory services til at understøtte og planlægge det næste skridt på jeres digitale rejse. 

Vi kan identificere jeres prioriteter i forhold til Cloud Readiness. I får et review af jeres integrationer og en target integrationsmodel, som I kan bruge fremadrettet til at binde jeres forretningsløsninger sammen.

Vi arbejder med automatiserede tools som CAST Highlight til at give et robust datagrundlag til en dialog omkring Cloud readiness og applikationsmodernisering og benytter Microsoft Cloud Adoption Framework som værktøj i vores implementeringer.


Hvis Cloud-løsninger er nyt for jer, har I måske overvejet, hvordan eventuelle persondata håndteres? Her kan løsningen være syntetiske testdata, som giver jer repræsentative testdata og sikrer jeres følsomme data. 

 

Ofte brugte use cases

Applikationsportføljestyring
Cloud Readiness analyse
Software helbredstjek (resiliency, agility, complexity)
Teknisk gæld

Få designet moderne cloud applikationer

Med Cloud-native designer vi moderne applikationer, der omfavner hurtige forandringer og robusthed i dynamiske miljøer såsom i offentlige, private og hybrid setup. Hvad enten I ønsker applikationsudvikling eller modernisering, inkluderer vi altid moderne Cloud design principper og sikrer fokus på governance, compliance, sikkerhed og cost management.

I jeres rejse mod Cloud og etablering af såkaldte landing-zones, hjælper vi jer med at sikre den grundlæggende infrastruktur. Med udgangspunkt i DevOps giver vi jer sammenhæng mellem udvikling og drift, så blandt andet de sikkerhedsmæssige krav er tænkt med fra start.

Enkel modernisering af jeres løsninger

Azure Integration Services sikrer, at I kan modernisere jeres løsninger på en enkelt og effektiv måde i en samlet integrationsplatform drevet i Azure. 

På den måde kan I nemmere højne kundeoplevelsen hos jeres brugere og binde eksempelvis selvbetjeningsløsninger sammen med jeres backend. Azure integrations platform sikrer konsolidering af jeres organisations processer og dataflow samt giver jer et overskueligt dataoverblik. 

klar til applikationsudvikling

Dyk ned i vores cases

Lad os tage en snak om cloud løsninger i dag, der kan være afgørende for jer i morgen

Kenneth Yderskov Jørgensen

Senior Account Executive
kenneth.jorgensen@twoday.com
+45 31 40 66 28