Skip to content

Digitalisér forretningen med Azure Integration Services

Integrér løsninger, data og processer i virksomheden med Azure Integration Services

Overblik, effektivitet, agilitet og digitalisering. Kravene til det moderne IT-landskab er store, og det samme er mulighederne. Azure Integration Services er Microsofts svar på den moderne organisations integrationsplatform, som effektivt binder løsninger, data og processer sammen og dermed understøtter selv de mest komplekse IT-landskaber.

AIS – som værktøjskasse – afløser reelt Microsofts BizTalk-produkt, der nærmer sig end-of-life og derfor ikke længere vil blive supporteret af Microsoft. For mange vil AIS være den helt oplagte afløser.

integrer-loesninger-data-og-processer-med-azure

Integrér alle løsningerne på tværs med iPaaS

Virkeligheden i en moderne virksomhed er kompleks. I de fleste organisationer er der et utal af applikationer, API’er og microservices. Hidtil har BizTalk, JBoss eller lignende platforme været den helt oplagte løsning, men de er såkaldte monolitter – altså en løsning, hvor al software er samlet i én udelelig komponent. Det er en måde at arbejde på, der er blevet overhalet af den teknologiske udvikling, og ikke bare fremtiden, men nutiden tilhører iPaaS-værkstøjer. 

iPaaS – integration Platform as a Service – automatiserer integration af applikationer, data, devices og tjenester på tværs af lokale, offentlige og private Cloud-miljøer, og i dag har Cloud-integrationerne overhalet det traditionelle software-marked.

Udover de tekniske parametre er én af de afgørende forskelle mellem monolit-løsningerne og Azure Integration Services, at man i AIS ikke behøver at betale for værktøjer, man ikke bruger, mens de mere aldrende løsninger forudsætter, at man køber hele pakken.

Fire drivere mod iPaaS

Der er fire typiske drivere, som får virksomheder til at kigge mod iPaaS-løsninger som eksempelvis Azure Integration Services.

End-of-life

Aldrende teknologier, som ikke længere bliver udviklet og supporteret, er et rødt flag.

Ændringer i IT-strategien

Cloud er kommet for at blive, og det stiller nye krav til integrationerne – og integrations­platformen.

Ændringer i forretningen

Forretningen, kunder og partnere efterspørger i stigende grad adgang til opdaterede data og API’er – det kræver det rette tekniske setup.

Teknologisk udvikling

Integrationslandskaber har det med at vokse – og på et tidspunkt skal der ryddes op. Her er iPaaS vejen at gå for en fremtidssikret og skalérbar løsning.

Derfor skal du vælge Azure Integration Services

Hvad enten du har en aldrende integrationsteknologi, komplekse point-to-point integrationer eller bare ønsker en mere fremtidssikret integrationsplatform, så kan AIS være en attraktiv vej for dig. 

AIS en modulopbygget platform, hvor du kan anvende de enkelte moduler som byggeklodser og på den måde sætte dem sammen, så de matcher jeres behov. Det skaber det perfekte fundament for en agil udviklingsproces og giver jer frie hænder i arbejdet med integrationer.

Azure Integration Services består af følgende fem elementer:

  1. API Management leverer komplet lifecycle management API-funktionalitet, som gør det muligt at levere data fra A til B gennem sikre API'er.

  2. Service Bus leverer robust enterprise messaging og sikrer en pålidelig afvikling af meddelelserne mellem systemerne. 

  3. Event Grid er en komplet eventbaseret motor, som kan eksekvere actions på tværs af systemerne, når der sker specifikke hændelser, og som løsningerne på tværs kan abonnere på.

  4. Azure Functions er en serverløs og fleksibel service, som kan afvikle specifik kode baseret på en bestemt hændelse, trigger eller tidsinterval og på den måde eksekvere integrationer efter behov.

  5. Logic Apps understøtter orkestrering af processer og workflows i et let tilgængeligt “low-code” format med mange foruddefinerede anvendelsesmuligheder.

Disse fem elementer danner tilsammen grundstenene i en integrationsplatform, der har ét overordnet formål for øje: At gøre IT i stand til i endnu højere grad end i dag at understøtte forretningen med fremtidig innovation, automatisering af processer og anvendelse af data.

Selvom twoday er et teknologihus, er vi helt afklarede med, at teknologi er et middel til at nå et mål, og det mål er udvikling og vækst. Med AIS har du den infrastruktur og de services, du skal bruge for at aktivere data i en forretningsorienteret proces, og du kan justere relevante parametre i takt med, at din business case udvikler sig.

Azure Integration Services giver dig mulighed for at understøtte jeres fremtidige IT-setup med fleksible integrationer i en event-drevet arkitektur. På den måde har du opdaterede data på tværs af dine applikationer, ingen manuelle processer og forretningen kan træffe beslutninger baseret på opdaterede data. 

Som en del af hele Microsoft Azure-økosystemet spiller det perfekt sammen med dine øvrige investeringer i Azure, og du kan få fuldt udbytte af platformens skalerbarhed, fleksibilitet, omfattende sikkerhed og enkle administration.

Vil du læse mere om Azure Integration Services?

Download vores whitepaper og læs mere om, hvordan Azure kan give jer det bedste fundament for en systemintegration.

twoday-whitepaper-ipad-vertical-integrationsplatform-integrationsloesninger

Har du lyst til en snak om digitalisering?

Måske er I på nippet til at kaste jer ud i en AIS-løsning – og måske har I behov for at vende jeres muligheder for at digitalisere forretningen.

Tøv ikke med at række ud – vi står klar til at diskutere jeres muligheder.

Kenneth Yderskov Jørgensen

Senior Account Executive
Kenneth.jorgensen@twoday.com
+45 31 40 66 28