Skip to content
twoday

Skal vi udvikle jeres idé sammen?

Ingen kender jeres forretning bedre end jer. Kom med ideen, så kan vores eksperter komme med løsningen. Vi er vant til skabe mobile løsninger, der sparer både forretninger, kunder og kolleger for tid.

Fx er mobile løsninger smarte for kolleger, der er rundt på farten, som sælgeren på landevejen.

I samarbejde med jer kobles jeres ide til den bedst mulige teknologi. I er med i hele processen fra koncept, udvikling og implementering - mens vi arbejder med udgangspunkt i metoder og standarder, der tager højde for jeres mobile behov.

Vidste I forresten, at mobil app-udvikling kan gøres omkostningseffektivt og enkelt, hvis man vælger en web-app tilgang?

Brugeren i fokus

For at sikre det rette design, undersøger vi incitamentet for jeres løsning. Det gør vi gennem grundige User Experience undersøgelser, hvor vi sammen bliver klogere på jeres brugere, måden de har behov for at interagere med løsningen på og den kontekst, de befinder sig i, når løsningen anvendes.  

På den måde er I sikret høj kvalitet i brugervenlighed, grafisk udtryk og funktionalitet af jeres mobile løsning.

brugeren-i-fokus-twoday
twoday

Vi har mange års erfaring med udvikling af mobile løsninger og har skabt en lang række gode resultater sammen med vores kunder. En af dem er daværende NaturErhvervsstyrelsen, som nu er overgået til blandt andet at være Fiskeristyrelsen.  

Fiskeristyrelsen kontrollerer erhvervsfartøjer, der lander fangster i de danske havne. Vi har udviklet en app, der gør arbejdet lettere for fiskerikontrollører rundt i landet. Samtidigt er løsningen også værdifuld for samfundet, for Fiskerikontrollen kan hurtigere tilpasse deres kontroller der, hvor der er mest for brug for det.

Dyk ned i vores cases

Lad os tage en snak i dag, der kan være afgørende for jer i morgen

Kenneth Yderskov Jørgensen

Senior Account Executive
kenneth.jorgensen@twoday.com
+45 41 32 86 58