Skip to content

Vi favner bredt

Mange virksomheder og organisationer ser et stort potentiale i at digitalisere nuværende arbejdsgange eller udvikle nye digitale løsninger. Det er dog ikke altid, at disse løsninger kan realiseres ude i virksomhederne.

Det kan der være mange årsager til: Manglende ressourcer, manglende erfaring med at lede IT-projekter eller reduceret viden om mulighederne ved at benytte ny teknologi.

Vi tilbyder freelance IT-konsulenter, lige fra de talentfulde nyuddannede til de erfarne, så I ude i virksomhederne kan få adgang til de dygtigste og mest innovative IT-konsulenter på fleksible vilkår, der matcher jeres behov.

twoday - we create a better tomorrow through technology

At arbejde i twoday handler udelukkende om mennesker. For det, der virkelig betyder noget, er, hvem du vælger at være sammen med. Med drive, omstillingsparathed og et stort hjerte gør vi en forskel i dag – og arbejder på at skabe et bedre i morgen for os selv, kunder og samfund.

At arbejde i twoday handler udelukkende om mennesker

Står I med et uforløst projekt, kan vi i twoday hjælpe med at levere den rette løsning, så kan I kan komme sikkert i mål. Et samarbejde med twoday giver adgang til Nordens største IT-konsulenter samt de skarpeste IT-specialister.

Lad os tage en snak i dag, der kan være afgørende for jer i morgen