Skip to content

Vil du gerne digitalisere salg, kundeservice eller manuelle arbejdsopgaver? Se her, hvad vi kan tilbyde

Produktdata og PIM

Effektiviser din forretning med et PIM-system, der gør det nemt at samle og dele produktdata på tværs af systemer, afdelinger og formater.

Automatiske prislister og kataloger

Reducer fejl og spar tid på manuelle arbejdsopgaver i forhold til at generere prislister, kataloger, dataark og meget mere.

B2C e-handel

Sælg dine varer og services direkte til slutforbrugeren med en brugervenlig B2C webshop, og skab en bedre kundeoplevelse.

En nøglefaktor i at skabe en mindeværdig kundeoplevelse er at tilbyde en intuitiv, letnavigeret webshop, der er tilgængelig på forskellige enheder, fra smartphones til desktop computere. Dette inkluderer hurtige indlæsningstider, enkel betalingsproces og personlig tilpasning, der møder den enkelte kundes behov og præferencer.

B2B e-handel

Tilbyd en nem og gnidningsfri oplevelse for dine forhandlere med en B2B webshop, og sig farvel til manuel kundeservice.

Vi kan hjælpe, hvis du …

  • ønsker at digitalisere jeres salgskanal, men er i tvivl om, hvor du skal starte
  • vil opnå fremdrift med hurtige gevinster, men samtidig har store ambitioner
  • har brug for en digital strategi, der rent faktisk kan føres ud i livet
  • er på udkig efter en erfaren samarbejdspartner, der tør udfordre dig og ikke bare vil sælge dig en platform
“Vi laver en langsigtet plan for vores kunders digitalisering, men eksekverer den i 6-måneders sprints, så de ser hurtige resultater uden at drukne i processen.”


Brian Mikkelsen, CSO / E-handelsspecialist hos twoday Co3

Vi laver langsigtede planer, men eksekverer i sprints, så resultaterne kommer hurtigt

Cases

Nogle af de virksomheder, vi har hjulpet med succesfulde e-handelsløsninger

Skræddersyet rådgivning i mere end 20 år

Vælg en e-handelsløsning, der er tilpasset netop din branche, og leverer den bedst mulige kundeoplevelse. Vi kan bidrage med over 20 års brancheekspertise, og vi har formentlig mødt (og løst) en udfordring som din før.

Producent

Hold fast i dine kunder ved hjælp af effektiv onlinebestilling og brugervenlige selvbetjeningsværktøjer, der kan håndtere selv komplekse produkter.

Brand owner

Øg salget og styrk dit brand gennem dine forhandlere ved at tilbyde en problemfri og personlig e-handelsoplevelse på tværs af forskellige kanaler og platforme.

Grossist

Opnå hurtig og fremtidssikret integration af alle dine leverandørdata, så du undgår at blive overvældet af manuelt arbejde og besværlig onboarding af nye leverandører.

Interiør og møbler

Giv dine kunder mulighed for at udforske dit komplette sortiment online ved hjælp af en produktkonfigurator. Vi har tre gennemtestede løsninger klar, der ikke ruinerer dig.

Vi hjælper ambitiøse virksomheder med at digitalisere deres forretning i dag, så de kan skabe rentabel e-handel i morgen.

Skal vi bidrage til din vækst og succes i den digitale e-handelsverden?

Hos twoday er det twoday Co3, der er eksperter i e-handel. Har du spørgsmål til priser, proces, platforme, produkter eller noget helt femte? Tal med en specialist, der kan hjælpe dig på vej. Brian har svarene på det meste efter mere end 20 år med digitalisering.

 

pim-brian

Brian Mikkelsen

twoday

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med e-handel. I dag.