Skip to content

Derfor er digital marketing vigtig

Fordi du formentlig gerne vil sælge noget til nogen. Kort fortalt.

Men før at nogen får lyst til at købe noget, skal de kende og interessere sig for dig og dine produkter, ydelser eller services. Du skal altså opbygge en relation og skabe tillid til dine kommende kunder. Og det kan marketing hjælpe dig med.

Marketing handler om at få en krog i folk. Det kan blandt andet være ved at få nogen til at tilmelde sig dine nyhedsmails, se dine webinarer, læse dine blogindlæg eller hente dine e-bøger. På den måde indsamler du leads, der efterfølgende kan bearbejdes til potentielle kunder.

Du skal tiltrække potentielle kunder med relevant content. Det er, sagt på en anden måde, salg vendt på hovedet.

Vi hjælper dig med at digitalisere din forretning i dag – så du kan stå stærkere i morgen. Skal vi lægge en plan?

Vores proces – din køreplan

Hvad er din virksomheds mål? Når vi kender det, kan vi lave en køreplan for, hvordan du kommer derhen.

1. Temperaturmåling

Hvordan ser din online tilstedeværelse ud? Vi gør status over, hvor du er nu, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

2. Workshop

Vi vil gerne forstå din forretning. Derfor afholder vi en workshop sammen med dig for at snakke mål, kunder, konkurrenter, budget og ressourcer.

3. Marketingplan

Vi laver en marketingplan til dig for de næste 6-12 måneder. Det er en køreplan med vores anbefalinger til indsatser i perioden. 

4. Præsentation

Du får præsenteret marketingplanen, og vi justerer den eventuelt til. Vi snakker om, hvordan du ønsker at samarbejde med os, og hvordan marketingplanen bliver en realitet.

5. Igangsættelse 

Vi aftaler i fællesskab, hvem der gør hvad – i forhold til dit budget og dine ressourcer. De planlagte indsatser sættes i gang. 

6. Opfølgning

Alle indsatser bliver målt, og du får et visuelt overblik i et dashboard. Vi overvåger, optimerer og afrapporterer, så vi kan blive klogere på, hvad der virker for din forretning.

3 måder vi kan
hjælpe dig

Vi gør det for dig

Har du ikke tiden eller kompetencerne til at drive din digitale markedsføring? Så hjælper vi dig gerne. Vi optimerer din hjemmeside, kører dine Ads-kampagner, står for dine Facebook-annoncer og nyhedsbreve – eller hvad vi bliver enige om, er den bedste løsning for dig og din forretning. Du får løbende afrapportering, og vi holder møder. På den måde er du hele tiden med.

Vi gør det sammen med dig

Du vil gerne selv stå for noget af din markedsføring, men har ikke tiden eller kompetencerne til resten. Lad os tage os af det, du ikke selv kan eller når. Det kan eksempelvis være idéudvikling, den tekniske del eller tekstproduktion. Vi måler effekten af vores fælles indsats og klæder dig på til at gøre det endnu bedre selv.

Vi lærer dig at gøre det selv

Vil du gerne selv stå for din egen marketing? Men du er usikker på, hvordan du får mest mulig ud af dine marketingkroner? Så står vi gerne til rådighed med viden om kanaler og målgrupper, til at lære dig nye værktøjer og inspirere dig. Vi laver en plan i fællesskab, så du er klar til at gøre det hele selv. 

Vores digitale marketing ekspertise omfatter blandt andet:

Inbound marketing

Automation

Leadgenerering

Annoncering

Data & Insights

Kampagner

Søgemaskine­optimering (SEO)

Marketing­strategi

Kurser og konferencer

og meget mere

twoday Co3 er vores marketingspecialister

Hos twoday er det twoday Co3, der er eksperter i marketing. Tal med en specialist fra twoday Co3, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med digital marketing.

 

marketingspecialist-potter

Ib Potter

marketingspecialist-bonnie-frolund

Bonnie Groth Frølund

Digital Forretningsudvikler
bonnie.frolund@twoday.com
+45 32 26 68 17

Skal vi hjælpe dig i gang med digital marketing i dag?