Skip to content

Microsoft Fabric First Class

Er du vild med Microsoft Fabric, og kunne du tænke at sparre med andre Fabric-entusiaster? Så ansøg om at blive medlem af Fabric First Class – Danmarks første vidensnetværk med fokus på Microsoft Fabric.

19. jun. 2024

12:00 - 17:00

Aarhus

Udsolgt

Fabric First Class er Danmarks første vidensnetværk med fokus på Microsoft Fabric. Det er et forum, hvor tekniske specialister kan finde viden, sparring og inspiration til deres daglige arbejde. Vores målgruppe omfatter Data Platform-udviklere og -arkitekter med eksisterende kendskab eller erfaring til og med Microsoft Fabric. 

Hvert møde byder på seneste nyt omkring Microsoft Fabric, inspiration og indblik i én fra gruppens hverdag eller problemstilling. Derudover vil der på hvert møde være et aktuelt fagligt tema og indlæg, som bliver grundlaget for en udveksling og diskussion af deltagernes erfaringer. Temaerne fastlægges løbende i fællesskab, så der sikres høj relevans og aktualitet.

Vi vil gerne sikre et fællesskab og netværk, hvor deltagerne har motivationen og prioriterer at deltage. Der kan derfor højst deltage én person pr. virksomhed, og gruppen vil bestå af max 20 personer. Du vil af sammen grund skulle ansøge om plads i netværket. Nye medlemmer optages løbende, når der er plads.

Det er Just Blindbæk, Principal Architect hos twoday, der er facilitator og vært for arrangementet.

Tilmeld dig 'Microsoft Fabric First Class'

1 Course details

19. jun. 2024

12:00 - 17:00

Aarhus

Udsolgt