Skip to content

Webinar: Databricks – sidste nyt fra Data + AI Summit

Se med, når vores to Databricks Champions, Christian Winther og Maja Grubbe Hildebrandt, gennemgår de største nyheder om Databricks fra den store Data + AI Summit i San Francisco.

27. jun. 2024

10:00 - 10:45

Online

Gratis

Fra 10. – 13. juni var vores udsendte Christian Winther og Maja Grubbe Hildebrandt i San Francisco for at deltage i Databricks Data + AI Summit sammen med tusindvis andre datanørder fra hele verden.

På konferencen kunne deltagerne vælge og vrage mellem et næsten uoverskueligt antal sessioner og workshops inden for emner som Lakehouse-arkitektur og -implementering, datastrategi og (selvfølgelig) data science, machine learning og generativ AI.

Blandt keynote-talerne finder vi blandt andre de to co-founders og henholdsvis CEO og CTO i Databricks, Ali Ghodsi og Matei Zaharia.

Som altid bød konferencen på en masse spændende nyheder, f.eks.:

  • ”100% serverless compute bliver muligt på tværs af alle workloads, dvs. også til data engineering med PySpark” => ”100% serverless compute bliver nu muligt på tværs af alle workloads, dvs. også til data engineering med PySpark”
  • Open sourcing af Databricks Unity Catalog
  • LakeFlow, skalerbar data ingestion til både batch og real-time jobs, samt workflow orkestrering på tværs af hele platformen
  • Databricks AI/BI – et nyt compound AI system, der gør det muligt med intelligent self-service analytics baseret på generativ AI til at understøtte dashboards og ad-hoc analyser
  • Et væld af Generative AI features baseret på Mosaic AI
  • Nvidia GPU’er til Databricks Photon engine – endnu vildere performance til dine SQL queries og dataprocessering
  • Tættere integration til BI tools som Power BI og Tableau   
Men vil du have de vigtigste takeaways og nyheder fra konferencen opsummeret i en let-overskuelig pakke, så deltag på vores webinar, som vi afholder torsdag 27. juni fra kl. 10:00-10:45.

Til sidst i webinaret vil der blive tid til at besvare netop jeres Databricks-relaterede spørgsmål.

Vær opmærksom på, at webinaret bliver afholdt på engelsk.

Tilmeld dig 'Webinar: Databricks – sidste nyt fra Data + AI Summit'

1 Course details

27. jun. 2024

10:00 - 10:45

Online

Gratis