Skip to content

Microsoft Fabric Analyst

Dette kursus henvender sig til Power BI udviklere, der ønsker at få et indblik i mulighederne for at bygge en low-code analytisk data platform løsning i Microsoft Fabric.

19. aug. 2024

09:00 - 16:00

København

4.000 DKK

Dette introkursus giver dig en omfattende introduktion til Microsoft Fabric, primært rettet mod dataanalytikere og andre, der arbejder med Power BI. Kurset er ideelt for dig, der ønsker at få overblikket over Microsoft Fabric og samtidigt udforske mulighederne for at bygge en komplet low-code dataplatformsløsning. Uanset om du har brug for at udvikle en ny løsning eller migrere en eksisterende self-service løsning, vil dette kursus give dig værdifuld indsigt. Deltag, hvis du er nysgerrig på det spændende fænomen Fabric.

Kurset inkluderer en gennemgående case, hvor du får praktisk erfaring med de low-code værktøjer og teknologier, som Microsoft Fabric tilbyder. Du vil lære om deres styrker og begrænsninger, især når der er flere mulige løsninger til en given opgave.

Læs mere om kurset her.

Om din underviser

Kristoffer West

Kristoffer West
Head of Academy

Kristoffer West er en af vores mest erfarne undervisere, og han bruger derfor også det meste af sin tid på netop undervisning. Derudover arbejder han som Senior Advisor i data-storytelling, hvor han primært fokuserer på de visuelle aspekter i Power BI. Kristoffer blev ansat d. 1. august 2015 - blot en uge efter at Power BI kom til verden. Han har derfor arbejdet med produktet i stort set alle versioner, hvilket gør ham i stand til at råde og vejlede på hele platformen. Der er derfor rig mulighed for at stille Kristoffer konkrete spørgsmål og få svar.

Tilmeld dig 'Microsoft Fabric Analyst'

1 Course details

19. aug. 2024

09:00 - 16:00

København

4.000 DKK