Skip to content

Power BI Avancerede Beregninger

twoday's kursus i avanceret Power BI datamodellering er for dig, der allerede er i gang med at bruge Power BI. Du har bygget en datamodel og tilhørende rapport, men du mangler noget inspiration til at skabe de rigtige measures i DAX, så dine brugere kan få den rigtige viden direkte i Power BI.

17. jul. 2024

09:00 - 16:00

Aarhus

4.000 DKK

På dette kursus lærer du at tage din Power BI datamodellering til det næste niveau – både i Power BI desktop, Power BI Serivce og med tredjeparts værktøjer som Tabular Editor.

Vi kommer til at gennemgå, hvordan du kan bruge et Power BI datasæt og udnytte det til at opnå indsigt i både Power BI, men også i Excel. Ved at bruge en god governance kan du nemt dele og opdatere dine data mellem mange brugere. 

Datasættet, vi arbejder med, er baseret på import af nogle lokale filer og vil i løbet af dagen blive lagt i Power BI servicen for at vise, hvordan vi ved at splitte rapport og datasæt fra hinanden kan opnå en øget produktivitet og sikkerhed.

Hovedfokus ligger på at skabe de korrekte DAX measures, men også hvad det kræver for at få dette til at lykkedes. Det er nemlig ikke alt, der bare kan skrives som et measure. Nogle ting kræver tilføjelse af beregnede kolonner for at lykkedes. Du lærer også, hvordan du ved at udnytte standard funktioner nemt kan skifte dine kilder fra at se på testdata til i stedet at gå til produktion.

Læs mere om kurset her.

Om din underviser

David Kofod Hanna

David Kofod Hanna
Senior Advisor, Data Storytelling

David Hanna har mange års erfaring med at med at opbygge brugervenlige dashboards, der bliver brugt i organisationer i hele Danmark. Han er certificeret indenfor UX & Power BI og glæder sig til at facilitere et lærerigt forløb med sin tålmodighed og entusiasme.

Tilmeld dig 'Power BI Avancerede Beregninger'

1 Course details

17. jul. 2024

09:00 - 16:00

Aarhus

4.000 DKK