Skip to content

Power BI Introduktion

twoday's Power BI introduktion kursus er den perfekte start for dig, der også er nysgerrig på fænomenet Power BI. På Power BI kurset lærer du at lave datamodeller med forretningslogik – og præsentere det hele i flotte dashboards og rapporter.

21. aug. 2024

09:00 - 16:00

Aarhus

4.000 DKK

På twoday's introduktionskursus lærer du at lave din egen datamodel, berige den med beregninger og forretningslogik – samt designe Power BI dashboard og rapporter.

På kurset viser vi dig, hvordan du sammensætter din egen datamodel på baggrund af forskellige datakilder, f.eks. tabeller fra et eksisterende Data Warehouse eller eksterne data i Excel-, CSV-, eller et helt tredje format – du bestemmer selv.

Hovedfokus i kurset ligger på transformering af data, design og justering af datamodellen og dens relationer. Derudover lærer du at berige datamodellen med mere avanceret beregninger. Der vil indgå simple DAX-beregninger i kurset, f.eks. brug af time-intelligence til sammenligning på tværs af perioder.

Endelig lærer du at lave simple og brugervenlige dashboards og rapporter. Med værktøjets super nemme og intuitive brugerflade er det en leg at lave flotte visualiseringer, som sikrer at dine datas budskab bliver forstået hos modtageren. Til slut lærer du, hvordan dine dashboards og rapporter nemt kan deles med resten af din organisation.

Læs mere om kurset her.

Om din underviser

David Kofod Hanna

David Kofod Hanna
Senior Advisor, Data Storytelling

David Hanna har mange års erfaring med at med at opbygge brugervenlige dashboards, der bliver brugt i organisationer i hele Danmark. Han er certificeret indenfor UX & Power BI og glæder sig til at facilitere et lærerigt forløb med sin tålmodighed og entusiasme.

Tilmeld dig 'Power BI Introduktion'

1 Course details

21. aug. 2024

09:00 - 16:00

Aarhus

4.000 DKK