Skip to content

Tabular Editor 3 Avanceret

Kurset for dig der vil arbejde enterprise orientieret med at udvikle og optimere dine Power BI semantiske modeller ved hjælp af det mest avancerede tredjeparts værktøj på markedet.

22. aug. 2024

09:00 - 16:00

København

4.000 DKK

I Tabular Editor 3 Advanced-kurset vil du hæve dine datamodelleringsfærdigheder til et professionelt niveau og udforske de mere komplekse funktioner i Tabular Editor 3.

Over en intensiv session vil du dykke ned i personalisering, konfiguration og oprettelse af modeller fra bunden og forbedre din forståelse med praktiske anvendelser i DAX-scripting, makroer og C#-scripting.

Du vil dykke ned i avancerede DAX-objekter, lære om felt- og numeriske intervalparametre, beregningsgrupper og dynamiske formatstrengsudtryk.

Kurset dækker også oprettelse og administration af perspektiver og oversættelser samt detaljerede oplysninger om arbejde med partitioner og opsætning af inkrementelle opdateringer for store datasæt. En del af kurset er at mestre parallel udvikling og DevOps-praksis, herunder GIT-integration og automatiserede bygnings- og implementeringsprocesser.

Læs mere om kurset her.

Om din underviser

Just Blindbæk

Just Blindbæk
Principal Architect

Tilmeld dig 'Tabular Editor 3 Avanceret'

1 Course details

22. aug. 2024

09:00 - 16:00

København

4.000 DKK