Skip to content

Tabular Editor 3 Introduktion

Kurset for dig der vil komme i gang med at optimere dine Power BI semantiske modeller ved hjælp af det mest avancerede tredjeparts værktøj på markedet.

14. aug. 2024

09:00 - 16:00

København

4.000 DKK

I denne omfattende introduktionsuddannelse i Tabular Editor 3 vil du dykke ned i verdenen af avanceret datamodellering ved hjælp af dette kraftfulde værktøj. Kurset er designet til at give dig de færdigheder og den viden, der er nødvendig for effektivt at udnytte Tabular Editor 3 i forbindelse med Microsoft Power BI.

Dette kursus er ideelt for dem, der ønsker at fordybe sig i deres forståelse af datamodellering og udnytte det fulde potentiale af Tabular Editor 3 i deres Power BI-projekter. Uanset om du er en dataanalytiker, BI-professionel eller en dataentusiast, vil dette kursus udstyre dig med de værktøjer og den viden, der skal til for at transformere den måde, du arbejder med data på.

Læs mere om kurset her.

Om din underviser

Kristoffer West

Kristoffer West
Head of Academy

Kristoffer West er en af vores mest erfarne undervisere, og han bruger derfor også det meste af sin tid på netop undervisning. Derudover arbejder han som Senior Advisor i data-storytelling, hvor han primært fokuserer på de visuelle aspekter i Power BI. Kristoffer blev ansat d. 1. august 2015 - blot en uge efter at Power BI kom til verden. Han har derfor arbejdet med produktet i stort set alle versioner, hvilket gør ham i stand til at råde og vejlede på hele platformen. Der er derfor rig mulighed for at stille Kristoffer konkrete spørgsmål og få svar.

Tilmeld dig 'Tabular Editor 3 Introduktion'

1 Course details

14. aug. 2024

09:00 - 16:00

København

4.000 DKK