Skip to content

Sæt fart på den digitale rejse med Power Platformen

Gennem de seneste år har de fleste danske og internationale virksomheder stået overfor en større eller mindre digital transformation. Der er ingen tvivl om, at med mere digitale og automatiserede arbejdsgange, øget tilgængelighed af data, AI i stort set alle aspekter af arbejdslivet samt mindre papir giver gladere medarbejdere. Samtidig er det fordele som gør at virksomhederne bliver mere konkurrencedygtige og fortsat kan bevare deres konkurrencemæssige fordel.
Apr 11, 2024 3:00:44 PM Josephine Rosager Berg
Sæt fart på den digitale rejse med Power Platformen

Virksomhedernes digitale rejse er en komplicerede opgave, som kræver både tid og stærke kompetencer fra IT-medarbejderne og lederne der skal drive forandringen. Dog er det et kendt faktum, at der er mangel på IT-kompetencer i Danmark og dermed også ude i de danske virksomheder.  

Drømmen om digitaliseringsrejsen lever heldigvis stadig i bedste velgående. Derfor har mange virksomheder fået øjnene op for Microsofts Power Platform og økosystemet omkring den.

Årsagen til, at mange virksomheder kigger mod Microsofts Power Platform, er ganske lige til: Med platformen kan virksomhederne selv udvikle apps, automatisere forretningens kerneprocesser, generere rapporter og visualisering af forskellige datakilder eller skabe deres egen AI-chatbot. Helt uden at have den store tekniske viden – og endda på meget kort tid. Det skyldes, at Power Platformen bygger på et low code-princip, hvor medarbejderne ikke behøver at kode – eller blot skal kode ganske lidt.  

Kan bruges af alle virksomheder – uanset størrelse og antal medarbejdere 

Da Microsofts Power Platform er så intuitiv og let at benytte, er det ikke kun IT-medarbejdere, der kan drage fordel af den. Det kan også være facility-afdelingen, der vil udvikle en AI-chatbot til medarbejderhenvendelser, salgsafdelingen, der ønsker at automatisere lead-generering eller HR, der får indsigter fra medarbejderundersøgelser.  

Microsofts Power Platform er også velegnet til at visualisere, hvordan en fremtidig app vil se ud i virkeligheden, lave wireframes eller lave et Proof of concept, inden den egentlige løsning bliver udviklet.  

Løser udfordringer med legacy-løsninger 

Mange virksomheder har gennem tiden implementeret en række løsninger, der genererer store mængder af data. Desværre kan virksomhederne ofte ikke agere på denne data, da disse legacy-løsninger ikke taler sammen.

Her kan platformen også være behjælpelig, da Microsofts løsning har indbygget mere end 1.000 forskellige connectors til bl.a. SAP, Salesforce, ServiceNow, HubSpot, Google og mange flere. Det giver mulighed for at lave automatiske flows, apps og chatbots tværs af afdelinger, så både store og små virksomheder kan agere på data til gavn for forretningen.  

Tusindvis af skabeloner 

Når man som virksomhed benytter sig af Power Platformen vil man kunne trække på tusindvis af redefinerede skabeloner til at udvikle nye apps, automatiseringer og rapporteringer. Udvalget af skabeloner bliver konstant udvidet, og platformen bliver hver eneste måned opdaterede med de nyeste muligheder. Desuden gør Microsoft Copilot det endnu lettere at skabe netop den app eller automatisering, du drømmer om ved at udnytte kræfterne ved AI.  

Har du fået mod på at tage de næste skridt i din virksomheds digitaliseringsrejse, kan du se vores gratis on-demand webinar. Her får du inspiration til, hvordan Microsofts Power Platform kan hjælpe jeres virksomhed og indsigt i, hvordan I hurtigt kommer i gang. 

Se Webinaret

Vil du vide mere?  

Har du spørgsmål til Power Platformen, eller vil du vide mere om, hvordan twoday Business Applications kan hjælpe din virksomhed med at få det maksimale ud af Power Platformen, så kontakt Matias Julian Christoffersen for en uforpligtende snak. 

matias.j.christoffersen@twoday.com

+45 93 90 12 37

 

 

Relaterede artikler