Skip to content

Vores mest populære blog posts

7 fordele ved at samarbejde med en HubSpot-partner

Du har fået overbevist din chef om, at HubSpot er den helt rette platform for jeres virksomhed. Tjek. Nu skal du så sikre, at I får det mest optimale ud af at bruge HubSpot. Læs syv stærke fordele ved at teame op med en HubSpot-partner.

De 4 Hubs i HubSpot: Bliv klogere på funktionerne

HubSpot er en omfattende platform, der tilbyder en lang række værktøjer og Hubs. Men hvad kan de forskellige Hubs egentlig?

B2B webshop i DynamicWeb

 

twoday leverer B2B webshop med integration til ERP og PIM til detailkæder, indkøbsforeninger, grossister og producenter.

Konference Billede 2024/2025

Overblik over danske konferencer inden for e-handel og marketing i 2024/2025

Det kan være svært at navigere rundt i junglen af konferencer. Derfor har vi samlet et overblik over digital marketing og e-handel konferencer i Danmark. Hvis vi har misset nogen, er du velkommen til at give os et praj på hallo.dk@twoday.com

3 tekniske SEO-elementer, du bør have styr på (hvis du vil have en god placering på Google)

Vil du gerne have en god placering på Google? Så er der især tre tekniske SEO-elementer, du bør tage højde for på dit website.

3 grunde til at dit digitaliseringsprojekt bliver en fiasko (og hvordan du undgår det)

 

Alle virksomheder taler om e-handel og digitalisering. Mange gør noget ved det. Undtagen møbelbranchen. Ifølge en rapport fra Rambøll er branchen den mindst digitale ud af 22. Og det er der 3 gode grunde til.