Skip to content

Vores mest populære blog posts

HubSpot-guide: Sådan kommer du i gang

HubSpot er en kraftfuld alt-i-én platform til automatisering og kundeengagement af marketings- og salgsaktiviteter. Alle taler om det. Men hvordan kommer du egentlig i gang med at bruge HubSpot? Vi guider dig ud af starthullerne i 5 simple trin.

Det digitale produktpas – nu bliver kravene til din dokumentation skærpet markant

Hvor bæredygtig er den kjole, du sælger, egentlig? Hvilke dele kan repareres, hvor meget af den kan genbruges, og hvad har producenten egentlig gjort for at sikre, at der er brugt så lidt emballage som muligt?

7 fordele ved at samarbejde med en HubSpot-partner

Du har fået overbevist din chef om, at HubSpot er den helt rette platform for jeres virksomhed. Tjek. Nu skal du så sikre, at I får det mest optimale ud af at bruge HubSpot. Læs syv stærke fordele ved at teame op med en HubSpot-partner.

De 4 Hubs i HubSpot: Bliv klogere på funktionerne

HubSpot er en omfattende platform, der tilbyder en lang række værktøjer og Hubs. Men hvad kan de forskellige Hubs egentlig?

B2B webshop i DynamicWeb

 

twoday leverer B2B webshop med integration til ERP og PIM til detailkæder, indkøbsforeninger, grossister og producenter.

Konference Billede 2024/2025

Overblik over danske konferencer inden for e-handel og marketing i 2024/2025

Det kan være svært at navigere rundt i junglen af konferencer. Derfor har vi samlet et overblik over digital marketing og e-handel konferencer i Danmark. Hvis vi har misset nogen, er du velkommen til at give os et praj på hallo.dk@twoday.com