Skip to content

Fordele ved digital signering

Sikkerhed

Digital signering benytter kryptografi til at garantere, at dokumenter forbliver uændrede efter signering, hvilket sikrer integritet og unikhed for både dokument og underskriver.

Læs mere

Effektivtet

Digital signering fjerner behovet for fysisk tilstedeværelse og muliggør hurtig behandling af dokumenter, hvilket er nyttigt for transaktioner mellem parter i forskellige geografiske områder.

Læs mere

Sporbarhed

Elektroniske signaturer muliggør let sporing og arkivering af dokumenter, da hver transaktion logføres og letter henvisning til specifikke dokumenter og datoer.

Læs mere

Besparelser

Ved at nedskære på papir, porto og opbevaring kan virksomheder spare penge og tid, hvilket reducerer omkostninger.

Læs mere

Juridisk gyldigt

Danmark og hele EU har vedtaget lovgivning, der anerkender digital signering som juridisk bindende på samme måde som traditionelle håndskrevne underskrifter.

Læs mere

Miljøvenlig

Ved at reducere behovet for papir hjælper digital signering med at nedsætte papirforbruget og dermed også virksomheders miljøaftryk.

Læs mere

Underskriv digitalt med mere en 32 officielle eID-standarder i EU

Med digital signering fra Addo Sign kan du nå hele Europa med sikker eID-signering af elektroniske dokumenter. Vi understøtter eIDAS, som er den officielle EU-standard.

Så udover underskrift med MitID, sender du nemt officielle dokumenter til andre europæiske lande, og er sikker på at de kun kan ses og underskrives af de rigtige personer.

addosign-go-light-1

Send automatiske notificeringer på SMS og e-mail

Modtageren, der skal underskrive et dokument, får automatisk en SMS eller e-mail med link til underskriftsrummet og login. Beskeden kan også sendes gennem e-Boks, Digital Post eller mit.dk.

Dette gør det muligt for offentlige og private virksomheder at oprette underskriftsflows, som benytter de kommunikationskanaler, som allerede anvendes i virksomheden.

Integreret 100% med
digital post i Danmark

Følg med i processen fra start til slut

Som afsender kan du nemt følge processen, og se, når modtager har åbnet dokumentet og læst det, og er der flere underskrivere, er det meget nemt at se, hvor langt dokumentet er nået i underskriftsprocessen.

Derudover bliver du fri for at rykke for underskriften. Addo Sign sender selv påmindelser ud ved manglende underskrift inden for den fastsatte tidsfrist.

addosign-go-light-2
addosign-go-6

Få kontrakten underskrevet hurtigere og helt uden besvær

Med mere end 10 års erfaring fra nordiske virksomheder kan vi gennem dataanalyse se, at når kontrakter sendes til digital signering, så kommer de meget hurtigere tilbage. Det er simpelthen fordi det er nemt.

Anvendes out-of-the-box eller integreres direkte i virksomhedens forretningsløsninger.

reference-apotek

Apotek

"Med digital underskrift fra Addo Sign oplever Danmarks Apotekerforening færre fejl og lettere ansættelsesproces."

reference-coor

COOR

"Addo Sign gør hele arbejdsprocessen i vores HR-afdeling nemmere. Det er meget mere overskueligt at finde ud af, hvad vi har fået sendt ud og hvad vi ikke har fået sendt ud."

reference-PFA

PFA

Anvender digital signering sammen med digitale formularer bygget i Addo Form betyder at kundeformularer og anmeldelser er gjort enkelt, brugervenligt og effektivt.

reference-ncc

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune bruger Addo Sign til at forkorte underskriftsprocessen for deres borgere og reducere de langtrukne processer for behandling af kontakter og databehandleraftaler.

reference-sydbank

Sydbank

"Det er især i de lidt større opgaver/projekter, hvor det kræver en masseudsendelse samt brevfletning på alle vores ansatte, at vi har mærket en stor forskel. Det er en fornøjelse, at vi kan følge med i alt, hvad vi laver i Addo Sign overblikket."

reference-lederne

Lederne

"Addo Sign var det helt rigtige match for os. Specielt bæredygtighed er højt på vores agenda, og her passer Addo Sign perfekt ind."

Prøv' Addo Sign gratis
og få mere information

På vores hjemmeside addosign.dk kan du læse mere om vores priser, oprette en gratis profil, og udforske alt om digital signering med Addo Sign.