Skip to content

Med Power Platform er det nemt for alle at optimere processer og træffe datadrevne beslutninger

Vi hjælper dig på din måde

Det er umuligt at klare alting selv. Vi er klar til at hjælpe dig i gang eller med at tage næste skridt med low code værktøjerne, som er en del af Microsoft Power Platformen. Du bestemmer hvordan. Vi rådgiver dig, bygger apps og opsætter flows for dig – men vi vil også meget gerne lære dig, hvordan du gør, så du kan gøre det hele eller det meste selv. Det er vigtigt for os, at vi hjælper dig med at drive din forretning fremad på en effektiv måde.

tre-konsulenter-snakker-om-low-code-i-twoday

Power Platform sammen med alle Microsofts applikationer

Power Platformen er udviklet, så du nemt og enkelt kan integrere den med Microsofts øvrige applikationer. Platformen integrerer til blandt andet Dynamics 365-pakken, som giver dig rig mulighed for at lave integrationer og forbinde data på tværs af Microsofts applikationer.

Mulighederne er næsten uendelige. Ja, du kan måske synes, det næsten er uoverskueligt at komme i gang. Vores erfaring er dog, at du sagtens kan starte småt og bygge på, når du er klar til at bevæge dig videre.

Power platformens fem applikationer

microsoft-power-pages-1

Power Pages

Gør det muligt at bygge alt fra simple websider til mere komplekse portaler – uden at det kræver kendskab til kodning. Du kan bygge siderne fra bunden eller tage udgangspunkt i foruddefinerede skabeloner. Det er nemt og enkelt og du kan hurtigt komme i gang – og opbygge et større site på kort tid

Læs mere

microsoft-power-apps

Power Apps

Giver mulighed for at bygge og konfigurere applikationer, der er integreret med andre systemer. Ved hjælp af foruddefinerede skabeloner kommer du nemt i gang med at bygge apps uden – helt uden at du har kendskab til kodning

Læs mere

microsoft-power-automate-1

Power Automate

Giver mulighed for at automatisere manuelle processer, der tager alt for lang tid og som oftest øger risikoen for fejl. Du kommer nemt i gang med en række foruddefinerede drag-and-drop skabeloner. Du kommer til at opleve smidige processer og langt færre fejl.

Læs mere

microsoft-power-bi

Power BI

Gør det nemt at omdanne data til indsigt, som kan danne grundlag for datadrevne beslutninger i stedet for mavefornemmelser. Opret hurtigt og enkelt rapporter og del dem på tværs af organisationen. Integrer også datavisualiseringer, som skaber overblik.

Læs mere

microsoft-copilot

CoPilot Studio

Giver dig en innovativ og brugervenlig  udviklingsplatform, der bruger maskinlæring og AI. Det er designet til at forbedre produktiviteten og kvaliteten af softwareudvikling uden omfattende kodning eller AI ekspertise.

 

Et hold med dedikerede Power Platform specialister

Du har helt sikkert mange andre opgaver for hånden. Vores Power Platform team fokuserer udelukkende på Power Platform. De kender platformen bedre end deres egen bukselomme, og ved præcis hvordan de kan bygge innovative løsninger for dig. De deler gerne ud af deres viden og erfaringer med dig.

low-code-specialists

Kontakt os om dine muligheder med Power Platform

Mads Møgelvang Nielsen

Managing Director
mads.m.nielsen@twoday.com
+ 45 60 40 90 30