Skip to content

Når teknologien kan gøre det smartere, er det måske smartere at bruge tiden på noget andet?

twoday

Hvad er Power Automate?

Power Automate er et cloud-baseret værktøj og en del af Power Platformen. Det kan hjælpe din virksomhed med at automatisere forskellige former for gentagne arbejdsopgaver og forretningsprocesser. Du vil hurtigt opleve, at det kan øge effektiviteten og reducere omkostningerne.

Værktøjet er nemt at bruge og kræver ingen tekniske kompetencer. Du kan opbygge dit eget flow eller bruge en af de mange skabeloner, som Power Automate tilbyder. Flows kan oprettes og administreres via en webbrowser eller på din telefon med Microsoft Power Automate.

Virksomheder, der virkeligt har effektiviseret med Power Automate

twoday-kunde-silvan
twoday-kunde-phaseone
twoday-kunde-nrep
twoday-kunde-afa-jcdecaux

Der er mange opgaver, der kan automatiseres. Men hvornår giver det mest mening?

Spørger du os, er der flere kriterier, der afgør om automatisering giver mening. Overordnet handler det om:

 • Opgaverne er gentagende
 • Opgaverne er tidskrævende
Hvis du kan svare ja til begge dele, er det værd at overveje automatisering. Har du flere af denne typer opgaver, kan du med fordel prioritere dem efter, hvilke der er vigtigst for forretningen – og hvilke opgaver der kræver flest ressourcer. Det giver dig svarene på, hvilke opgaver du med fordel kan starte med at automatisere.
IT-specialister-hjaepler-med-automatisering-af-din-virksomhed-med-Power-Automate

Forbind til hele platformen og få fuld power

Som en del af Power Platformen kan Power Automate fungere sammen med de øvrige produkter i paletten: Power BI, Power Apps, Power Virtual Agents og Power Pages. Det er en stor fordel, at du nemt kan forbinde dem med hinanden og skabe komplette forretningsløsninger.

Eksempler på hvad du kan bruge Power Automate til

Med Power Automate kan du automatisere alt fra simple opgaver til komplekse processer. I alle brancher. Både i små og store virksomheder. Altid med det formål at spare tid, reducere fejl og forbedre kvaliteten. Du kan bruge Power Automate til meget. Her er et mindre udvalg af eksempler.

Automatiser dine godkendelses­processer

Brug Power Automate til at automatisere godkendelses­processer. Du kan oprette workflows, der styrer og automatiserer godkendelsesflowet for dokumenter, rapporter, anmodninger og lignende.

Automatiser faktureringsprocesser

Brug Power Automate til at automatisere faktureringsprocessen. Du kan for eksempel automatisere afsendelse af fakturaer, sporing af betalinger og opdatering af regnskabsposter. Det sparer tid og sikrer, at fakturaer håndteres effektivt.

Automatiser håndteringen af dine leads

Brug Power Automate til automatisk at håndtere dine leads – enkelt og effektivt. Tildel for eksempel kundeemner til sælgere, opret opfølgningsopgaver, afsend e-mail og opdater CRM-registreringer – alt sammen automatisk.

Automatiser dine HR-processer

Med Power Automate kan du automatisere forskellige HR-processer som onboarding af nye medarbejdere, sporing af medarbejderferier og opdatering af medarbejderregistreringer.

Automatiser rapportgenerering

I stedet for manuelt at indsamle data og oprette rapporter, kan du Power Automate til automatisk at generere rapporter på regelmæssig basis. Det kan for eksempel involvere at trække data fra flere kilder, bruge nødvendige beregninger og formatere rapporterne i et ønsket format.

Automatiser processen omkring sikkerheds­kopiering af data

Brug Power Automate til at styre, hvordan du automatisk sikkerhedskopierer virksomhedens vigtige data. Det kan sikre, at dine data altid er beskyttet og let tilgængelige, hvilket reducerer risikoen for tab af data.

Forskellige former for flows i Power Automate

Med Power Automate kan du bygge forskellige flows, der giver mulighed for at automatisere flere former for forretningsprocesser.

 • Automatiserede flows giver mulighed for at bygge et flow fra bunden, der aktiverer automatisering af en opgave, når en defineret hændelse sker.
 • Knapflows giver mulighed for at bygge flows, hvor du ved ”tryk på en knap” øjeblikkeligt aktiverer et flow, som automatiserer hyppige gentagne opgaver.
 • Planlagte flows: Er ofte kontinuerlige flows, der typisk bruges til batchoperationer og til realtidsstyring af power output.
 • Godkendelses-flows: Bruges typisk til at automatisere forskellige former for godkendelsesprocesser – f.eks. dokumenter, ferietid, forslag og udgiftsrapporter.

Lad teknologien gøre det nemme arbejde, så du kan arbejde på det, der flytter forretningen

Fordelene med Power Automate er mange. Her er de vigtigste

 • Strømlin simple arbejdsopgaver, spar tid og minimer menneskelige fejl
 • Øg effektiviteten med automatisering af arbejdsopgaver og få tid til at flytte forretningen
 • Forbind og automatiser opgaver på tværs af forretningssystemer med integrationer til hundredvis af systemer
 • Øg medarbejdertilfredsheden ved at automatisere gentagne og tidskrævende arbejdsopgaver
 • Kom nemt i gang med at bygge automatiserings-flows med foruddefinerede skabeloner
 • Få adgang til Power Automate overalt – opret, kør og kontroller arbejdsgange fra mobilen, uanset hvor du er

Hvilke processer skal du automatisere? Det hjælper vi dig gerne med at definere

Hvis du bare vil have en introduktion af Power Automate, gør vi det gerne. Men vi vil gerne sætte os ind i dine processer og hjælpe dig med, hvor du med fordel kan automatisere og hvilke flows, der giver mest værdi for din forretning.

Det ene udelukker ikke det andet. Vi kan begynde på jorden eller flyve op i helikopteren. Vi er specialister i Power Platformen og ser det som vores fornemmeste opgave at sikre, at du får mest ud af alle produkterne.

IT-specialister-automatiserer-processer

Samarbejd med specialisterne. Power Platformen er vores spidskompetence

Du har sandsynligvis meget andet på dit bord. Og din spidskompetence er måske ikke Power Platformen. Det er til gengæld vores. Vi er et specialiseret team af forretningskonsulenter og løsningsarkitekter, der ikke beskæftiger sig med andet end Power Platformen.

Vi kender hver en skrue i værktøjskassen, og vi ved, hvordan komponenterne kan bygges sammen til løsninger, der tager hånd om legacy-issues og forretningsudfordringer. Det er nemt nok at påstå, men siden 2019 har vi gennemført mere end 200 user cases på tværs af brancher. Altid med afsæt i, hvordan du bedst og smartest udnytter teknologien til at løfte din forretning til næste niveau.

twoday

Skal vi hjælpe jer med at automatisere arbejdsgange? Lad os starte snakken i dag.