Skip to content

Vi gør data & AI til et aktiv for din virksomhed

twoday

Hos twoday specialiserer vi os i at udnytte data og kunstig intelligens (AI) til at drive virksomheder fremad. Vores data- og AI-tjenester er designet til at give organisationer løsninger, der forbedrer beslutningstagning og fremmer forretningsresultater.

Sammen finder vi den rigtige løsning for dig

Nogle rådgiver, andre implementerer. Vi gør begge dele. Strategiske anbefalinger er intet værd i skuffen. Derfor hjælper vores specialister med at lægge den rigtige strategi – og få den ud i verden. Det skaber sammenhæng og bedre resultater.

Vi har nogle af landets førende specialister, der med avancerede teknologier og metoder omdanner komplekse data til klare strategiske fordele for virksomheder.

Men før vi kan hjælpe, skal vi forstå dig og din forretning. For vi kender ikke svaret, inden vi kender spørgsmålet. Vi har modet til at lytte. Modet til at tøve … og sige nej. Modet til at anbefale den løsning, der er bedst for dig. 

twoday-situation-aarhus-39-1280

Det kan vi hjælpe dig med

twoday-situation-aarhus-111-800

AI

Machine Learning, deep learning, reinforcement learning. Buzz eller business? Spørger du vores AI konsulenter, er der gevinster med en AI løsning for alle. Og i alle brancher.

Læs mere her

twoday-situation-aarhus-67-800

BI & Analytics

Opdag fordelene i datadrevet beslutningstagning med vores avancerede Business Intelligence & Analytics-løsninger. Få dybdegående indsigter og skræddersyede analyser, der kan omdanne komplekse data til klare strategiske fordele for virksomheden. 

Læs mere her

twoday-situation-kolding-2-800

Dataplatforme

Tænk, hvis dine data altid kan svare dig på, om der er fare for nedetid, hvad dine kunder savner, og hvor mange timer du kan frigøre til innovation. Med en moderne dataplatform i skyen får du svar med det samme.

Læs mere her

twoday-situation-copenhagen-53-800

Datastrategi

twoday hjælper med at definere, planlægge og assistere vores kunders digitaliserings-rejse på kort, mellem og lang sigt.

Læs mere her

twoday-situation-aarhus-82-800

Corporate Performance Management

Data skaber indsigt, og indsigt giver bedre beslutninger. Beslutninger, som gør det lettere at lykkes med virksomhedens strategi. Det kalder vi Performance Management.

Læs mere her

twoday-situation-copenhagen-36-800

IoT

twoday leverer IoT-løsninger (Internet of Things), der  hjælper virksomheder med at udnytte styrken af ​​tilsluttede enheder og data.

Læs mere her

twoday-situation-herning-58-800

Process Development & Automation

Vores team er specialiseret i procesudvikling og automatisering og giver dig skræddersyede løsninger, der ikke kun eliminerer gentagne opgaver, men også øger den samlede effektivitet.

Læs mere her

Få hjælp af en førende Microsoft-partner

Vi er et hus af passionerede Microsoft-specialister og har været det siden 2008. Skal du have landets førende ekspertise inden for Azure, Power BI eller Microsoft Fabric, er det os, du skal gå til.

Vi er kåret som Microsofts Data & AI Partner of the year 7 af de seneste 9 år – senest i 2024.

Om den seneste pris skriver Microsoft:

"What sets this partner apart is their ability to assist customers end-to-end in their AI journey, from innovation to development and adoption. They have successfully empowered customers to move beyond the PoC stage and demonstrated that they both from a technical and a c-suite level are able to lead customers in the era of AI."
microsoft-partner-awards-2024-winner-ai

twoday er meget mere end data & AI

Vi er samlet 2.700 specialister, der kan spille sammen om at indfri dine digitale ambitioner og forretningskritiske behov.

Business Applications

Gennem smarte Business Applications forbinder vi mennesker og forretning. Vi arbejder på at gøre i morgen endnu nemmere. I dag. Som specialister i flere løsninger, bl.a. Power Platform, Dynamics 365 og LS Retail, er vores fornemmeste opgave at finde den bedste løsning til netop din virksomhed. 

Digital Experiences

I twoday Digital Experiences fokuserer vi på hele kunderejsen og alle de digitale touchpoints, der findes undervejs. Vi omsætter idéer til førsteklasses digitale oplevelser – lige fra design af brugervenlige websites over datadrevet markedsføring til prisvindende e-handelsløsninger. Og alt det indimellem. 

Software Engineering

Vi hjælper både offentlige og private kunder med at skabe en bedre hverdag via digital transformation. Med vores ekspertise i cloud-tjenester og applikationer tilbyder vi skalerbare og innovative softwareløsninger af høj kvalitet, som skaber forretningsmæssig værdi. 

Cloud Platforms & Security

Cloud Platforms & Security leverer Microsoft Azure- og Microsoft 365-løsninger med fokus på sikkerhedsprodukter, cloud endpoints og cloud infrastruktur. Vi tilbyder licenser, support og vores egen Insight Analytics, som er et sikkerheds- og business intelligence værktøj. 

IT-Consultants

Scaling er twodays skaleringsmuskel, som tilbyder IT-ressourcer til bemanding af digitaliseringsprojekter. Det kan være i form af freelance-konsulenter inden for IT eller softwareudvikling inden for backend, frontend, cloud, CMS, database og mobile på konsulentbasis. 

Anbefalede blogindlæg og artikler om data & AI

Power BI Café: Maj 2024

Afsnit 12: Line chart, matrixvisualisering og publicering af mapper i servicen

Power BI Café: Marts & april 2024

Afsnit 11: Visual calculations og spørgsmål fra publikum

Power BI Café: Februar 2024

Afsnit 10: Visual calculations og tabular model definition language

Power BI Café: Januar 2024

Afsnit 9: Hør om året der gik med Power BI. Hvad var det fedeste, der skete i Power BI i 2023? Og hvad glæder vi os til?

Julekalender-låge 21

OneLake data hub i Power BI Service

Vil du i gang? Det vil vi også

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder:
Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen

Partner & CCO
soren.joensen@twoday.com
26 30 90 01