Skip to content

Den røde tråd mellem strategi og data

Vi oplever i stigende grad, at interessen og anvendelsen af data er steget markant over de sidste 10 år. Digitalisering og data er rykket fra enkelte afdelinger til et strategisk punkt på CXO-agendaen, som en afledt af den forretningsværdi der kan opnås gennem en øget digitalisering.

Den øgede digitalisering – og værdirealiseringen heraf – stiller dog større krav til at tænke i strategi og helhedsbilleder, fordi udbredelsen og kompleksiteten forøges. Det gælder både i forhold til teknik og forretning. Samtidig betyder den stigende digitalisering, at der er flere afhængigheder på tværs af virksomhederne. Det forstærker behovet for én fælles strategisk retning. En rød tråd og en køreplan – lige fra dataopsamling til slutbrugerne.

twoday-situation-aarhus-48-1280

Datastrategi tilfører værdi til processen – uanset om det er før eller som en del af et data-projekt.

Den gode løsning indebærer meget mere end god teknologi.

Vores datastrategi-ydelser

Vi forankrer dit projekt og sikrer, at alle variable er indregnet. Derfor hjælper vi typisk vores kunder med ydelser, der vedrører:
twoday-situation-aarhus-17-1280

Operating Models, organisering og governance

Operating Models, organisering og governance. Analyse, rådgivning og udarbejdelse af strategi og modeller for; ”Hvem gør hvad, hvornår og hvorfor?” Vores ydelser på dette område vedrører både proces analyse, proces definitioner, roller og rettigheder, teknisk opsætning, forankring, rådgivning om ejerskab, self-service etc.

Læs mere her

twoday-situation-aarhus-163-1280

Assessments og roadmaps

Assessments og roadmaps hjælper vores kunder med at få overblik overeksisterende data, BI (og evt AI) modenhed. Dette indebærer en analyse af styrker og udfordringer, samt twodays anbefalinger til hvad kunden kan gøre ved udfordringerne og hvordan. Anbefalingerne går både på strategi, rapportering, forretningsunderstøttelse, samarbejde, data arkitektur, data og BI kompetencer, kommunikation, udviklingsmetoder etc. På baggrund af ovenstående faktorer hjælper vi jer med at udarbejde et roadmap, der danner en rød tråd mellem de mange variable, der udgør den fulde værdi af data og BI-løsninger.

Læs mere her

twoday-situation-aarhus-87-1280

BI Business Partnering

BI Business Partnering. Rådgiver, sparringspartner, driver og tovholder for/mellem data, BI og IT-afdelinger og forretningen til analyse og identifikation af behov, facilitering af workshops, udarbejdelse af prototyper, forankring etc.

Læs mere her

Viden om datastrategi

Hent e-bogen Data for alle

Et indblik i, hvordan data kan anvendes af alle til at skabe forretningsværdi, optimere arbejdsgange og tage bedre beslutninger.

twoday-data-for-alle-ebook-ipad-vertical-mockup-thank-you-page.jpg

Udforsk relaterede ydelser

twoday-situation-aarhus-111-800

AI

Machine Learning, deep learning, reinforcement learning. Buzz eller business? Spørger du vores AI konsulenter, er der gevinster med en AI løsning for alle. Og i alle brancher.

Læs mere her

twoday-situation-aarhus-67-800

BI & Analytics

Opdag fordelene i datadrevet beslutningstagning med vores avancerede Business Intelligence & Analytics-løsninger. Få dybdegående indsigter og skræddersyede analyser, der kan omdanne komplekse data til klare strategiske fordele for virksomheden. 

Læs mere her

twoday-situation-kolding-2-800

Dataplatforme

Tænk, hvis dine data altid kan svare dig på, om der er fare for nedetid, hvad dine kunder savner, og hvor mange timer du kan frigøre til innovation. Med en moderne dataplatform i skyen får du svar med det samme.

Læs mere her

twoday-situation-aarhus-82-800

Corporate Performance Management

Data skaber indsigt, og indsigt giver bedre beslutninger. Beslutninger, som gør det lettere at lykkes med virksomhedens strategi. Det kalder vi Performance Management.

Læs mere her

Vil du i gang? Det vil vi også!

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder:
Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen

Partner & CCO
soren.joensen@twoday.com
26 30 90 01