Skip to content
twoday

Vi bringer viden sammen

Mange virksomheder har indimellem behov for hjælp fra freelancespecialister. IT-projekter kan i perioder kræve helt særlige skills.

Hos twoday bringer vi de skarpeste IT- og management freelancekonsulenter sammen med virksomheder for at løse forretningskritiske IT-projekter.

I Danmark har vi +400 konsulenter i opgave og over 14.000 konsulenter i vores netværk. Det giver os god mulighed for altid at finde en dygtig freelancekonsulent med de rette kompetencer, der passer til det specifikke projekt.

Måske har du netop den profil, vi mangler til vores næste projekt?

Det bedste match

IT-projekter kræver faglige færdigheder. Men de kræver i den grad også menneskelige kvaliteter.

Det er let nok at matche søgealgoritmer – men det er straks sværere at matche menneskelige egenskaber. Derfor bruger vi tid på at lære vores freelancekonsulenter at kende. Det gør det nemmere for os at finde det bedste match – både fagligt og personligt.

twoday-freelance-specialist-match

Vi har også en freelance specialist til dig

For os er projektets karakter ikke afgørende. Det vigtigste er at forbinde konsulenter, kompetencer og kundebehov – på tværs af platforme, brancher og teknologier, og uanset om dit behov er af kortere eller længere varighed. Hvilken specialist leder du efter?

Vores konsulenter har erfaring med flere brancher – også din

Vores freelancekonsulenter har erfaring med forskellige branchespecifikke udfordringer og en bred forretningsforståelse. Det gør, at vi nemmere kan matche dit projekt med en konsulent, der forstår din forretning.

Lad os tage en snak i dag, om hvordan vi styrker dit team i morgen

Jan Olsen

Business Manager
jan.e.olsen@twoday.com
+45 40 20 80 16