Skip to content
twoday

Styrk dit projekt med den rette freelance mobilitykonsulent

Brugernes krav til applikationers brugervenlighed er tårnhøje. I mobility er tværfaglighed nøgleordet, og det er nødvendigt at have evnen til at tænke flere platforme ind med brugeren i fokus.

Hvis du har et mobilityprojekt, kræver det specifikke kompetencer. Uden de rette kompetencer i udviklingen er der ikke langt fra succes til fiasko. Vores mobilitykonsulenter har ekspertise inden for en bred vifte – blandt andet analyse, udvikling, user interface, user experience og release management.

Skal vi hjælpe med at finde de helt rette kompetencer til dig?

Det kan være tidskrævende at finde det rigtige match. Lad os udvælge den mobilitykonsulent, der passer bedst til dig og dit IT-projekt.

succes med dit mobility-projekt

Vores freelance mobilitykonsulenter er dedikerede til at forstå dine behov og kan hjælpe, uanset om du har brug for hjælp til analyse af brugerkrav, udvikling af en intuitiv brugergrænseflade eller sikker release management.

Vi har erfarne mobilitykonsulenter, der er specialiseret i at skabe brugervenlige mobile IT-løsninger. Og som har mange succesfulde projekter på deres CV.

twoday-mobility-projekt-freelance-konsulent

Sådan finder vi den helt rigtige profil til dig

Det er selvfølgelig vigtigt, at du får den rette freelance mobilitykonsulent. Derfor starter du med at liste nogle krav op.

Herfra finder vi 2-3 profiler, som har konkret erfaring med den type IT-løsninger, som du søger hjælp til. Til sidst vælger du, hvem der opfylder kriterierne bedst. Derefter kan mobilitykonsulenten starte hos dig.

Skal vi finde din næste mobility-konsulent?