Skip to content

Branding bevæger mennesker. Lige hen til din forretning

Er branding for alle?

Ja.

Det gælder også de virksomheder, som bestemt ikke mener, de har et brand.

Branding handler nemlig om at få dine målgrupper til at foretrække og vælge din virksomhed fremfor konkurrenterne. Og hvem vil ikke det?

twoday

Hvorfor lige branding?

Det er ret enkelt, næsten banalt.

Alle virksomheder skal sælge sine produkter, services eller ydelser. Det lyder lettere, end det ofte er. For at lykkes skal du – en smule forenklet – sørge for, at målgrupperne:

  1. Genkender dit brand
  2. Husker dit brand
  3. Foretrækker dit brand

Arbejdet med branding kan hjælpe dig med at sætte flueben ved de tre punkter. Yes. Det er ikke en mirakelkur, men når du gør det rigtigt, skaber du et udtryk og en fortælling, der skiller dit brand ud fra mængden og ind på lystavlen hos målgrupperne. Så er du allerede langt.

Sådan arbejder vi med branding

1. Brandstrategi

Du lægger en brandstrategi, der gør det tydeligt, hvorfor kunderne skal vælge dig og din forretning.

2. Brandidentitet

Du omdanner strategien til en brandidentitet. Den giver din virksomhed et letgenkendeligt udtryk, der gør indtryk.

3. Brandkampagne

Du får brandet ud at leve med en brandkampagne. For din brandstrategi og -identitet skaffer ingen kunder i skrivebordsskuffen.

Hent vores e-bog: 7 tegn på, at du har brug for en ny brandidentitet

I hvilke situationer hjælper vi andre brands?

Der er mange gode anledninger til at stirre sit brand dybt i øjnene og evaluere, om det hjælper ens forretning optimalt. Ét af de mest oplagte er, når du skal have et nyt website. For vil du virkelig have det gamle logo med over på det nye site? Og hvad med farverne? Ofte er det også her, virksomheder har brug for en opdateret brandfortælling.

Et nyt website er dog langt fra den eneste situation. Derfor har vi skrevet en e-bog. Her får du 7 tegn på, at din forretning bør arbejde (mere) med branding.

Skal vi tage en kaffe?

Så tag fat i Bonnie. Hun er klar til at snakke om dit brand og dine store ambitioner.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til hende.

Bonnie Groth Frølund
Strategic Business Developer og Head of Marketing Consulting
+45 32 26 68 17
bonnie.frolund@twoday.com

Bonnie

Cases

Du er ikke vores første.
Bare se her

Processen fra ‘øøøh’ til ‘aaah’

1.

Indsigt

Vi skal forstå din forretning, dit marked og dine målgrupper. Derfor afholder vi en eller flere workshops. Vi vil også meget gerne tale med din virksomheds kunder. Arbejdet giver grundlag for det videre arbejde.

2.

Strategi

Vi definerer og samler din virksomheds brand position, brand promise og value propositions i et strategisk brandhus. Det sikrer, at kommunikationen peger i den samme retning og bygger på de samme argumenter.

3.

Identitet

Vi udvikler din virksomheds nye brandidentitet, der giver særkende og hjælper med at indtage den ideelle position i markedet. Arbejdet inkluderer både visuelle og skriftlige elementer – fx logo, formsprog, kernefortælling og nøglebudskaber.

4.

Aktivering

Den nye brandidentitet er fundamentet for al din virksomheds kommunikation. Lige fra websitet og marketingkampagner til udvikling af PPT-præsentationer og varekort i webshoppen. Med mere end 100 specialister kan vi hjælpe med at implementere og aktivere arbejdet på tværs af de elementer, du ønsker.

Marketing skal skaffe leads til salg. Det arbejde er noget nemmere, når kunderne foretrækker dig frem for konkurrenterne – og dét kan branding hjælpe med.

Kunderne elsker brands med god skrivestil

Lyder din virksomhed som dine største konkurrenter? Det gør de fleste – og det er et stort problem, hvis du ønsker at blive genkendt, husket og valgt af kunderne. Skal vi skille og skrive dig ud fra mængden?

Få en skrivestil, der styrker dit brand

Din skrivestil er en del af din brandidentitet
Skaf leads med din branding

3 gode grunde til at arbejde med os

Mange synes, at branding lyder en smule farligt. Nogle har også brændt sig tidligere. Det sker ikke her.

Dit brand kommer til at leve

Her sidder strategen ved siden art directoren, web-designeren, udvikleren, tekstforfatteren og SEO-specialisten – så vi sørger for, at dit brand gennemsyrer alt dit arbejde. Eksempelvis kan vi også designe og udvikle din nye hjemmeside.

Ambitiøse – og pragmatiske

Vores opgave er at tage din forretning til det næste niveau. Vi tør tænke stort – og har forståelse for, at dét, vi laver, er let at arbejde med. Også på en travl tirsdag. Vi tager arbejdet med din brand ned på jorden. I bund og grund handler det om lægge en strategi og udvikle en visuel og kommunikativ stil, der bygger bro mellem din virksomheds DNA og kundernes behov.

Få hjælp af erfarne specialister

Du samarbejder med kreative og strategiske profiler, der har udviklet brands – både B2C og B2B. Det giver dig en tryg proces og et resultat, du ikke kan vente med at vise til andre.

Din brandidentitet er i alle dine materialer

Vi mennesker bliver bombarderet med budskaber. Så hvilke kan vi huske? De færreste.

For at blive genkendt, husket og foretrukket skal dit brand kommunikere ensartet og letgenkendeligt. Du skal anvende det samme logo, de samme farver, den samme skrivestil. Igen og igen. Hvis ikke du gør det, stikker din kommunikation i øst og vest – og målgruppen aner ikke, hvad du står for, og hvorfor de skal vælge din virksomhed.

Vi kan snakke om branding. Vi kan også bare gå i gang

Bonnie og resten af teamet kan ikke vente med at høre fra dig.

Bonnie Groth Frølund

Strategic Business Developer og Head of Marketing Consulting
bonnie.frolund@twoday.com
+45 32 26 68 17