Skip to content

Optimer dine forretningsprocesser med dit ERP-system

Vi hjælper dig med at implementere dit ERP-system, hvad end du ønsker en standard eller skræddersyet løsning til optimering af din drift. Resultatet er, med os som samarbejdspartner, at du bedre kan styre dine data og effektivt træffe mere datadrevne beslutninger.

Det er vigtigt for os, at du får løbende support og træning, så du får det bedste ud af din løsning og føler dig godt klædt på til at arbejde i systemet. 

Med et godt samarbejde og fingeren på pulsen tilpasser vi din virksomheds løsning til dine ønsker, behov og krav fra markedet.

twoday-situation-copenhagen-28-1280

6 gode råd til dig, der leder efter det rette ERP-system

ERP-projektet er komplekst

Orienter dig i ERP-landskabet, som er omfattende og komplekst med et bredt udvalg af løsninger fra forskellige leverandører. Vores ERP-rådgivere har en dybdegående forståelse af Microsoft Business Centrals styrker og svagheder samt evnen til at imødekomme dine specifikke behov.

Styr på dine forretningskrav

Det er vigtigt med en grundig analyse af din virksomheds nuværende processer og forretningsmål. Dette starter vores erfarne rådgivere altid med. Det inkluderer identifikation af nøgleområder, hvor en ERP-løsning kan have den største indvirkning, og hvordan den kan tilpasses til netop din virksomheds specifikke behov.

Overvej gerne dit budget

Tænk på det økonomiske aspekt. Implementering af et ERP-system kan være en betydelig investering. Vores erfarne rådgivere hjælper altid med at udvikle en omhyggelig budgetplan, der tager højde for både opstartsudgifter og løbende driftsomkostninger.

Styring af IT-projektet

Det er vigtigt at sikre, at dit system lever op til lovgivningsmæssige krav og standarder. Vi hjælper med at identificere potentielle risici og sikrer, at ERP-systemet overholder relevante lovmæssige krav og standarder, som f.eks. databeskyttelseslove og regnskabsmæssige forskrifter.

Implementering

Det er et stort projekt at implementere et ERP-system, og det kan tage pusten fra mange. Det kræver nøje planlægning og styring for at sikre en god proces. Derfor laver vi altid en skræddersyet implementeringsstrategi, som tager udgangspunkt i din virksomheds unikke behov og tidsramme.

Valg af migreringsstrategi

Det er vigtigt at, du gør dig overvejelser omkring, hvordan dine data skal konverteres til et nyt ERP-system. Vi guider dig i valg af strategi og planlægger processen i samarbejde med dig, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem.

Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central er udviklet af Microsoft. Det er en solid og sikker cloud-baseret løsning til forretningsstyring, som sikrer effektivitet i din virksomhed. Den integrerer vigtige forretningsfunktioner som økonomi, salg, forsyningskæde og kundeservice i én sammenhængende platform. Dynamics 365 Business Central er som skræddersyet til små og mellemstore virksomheder, giver øjeblikkeligt indsigter, fremmer teamwork og gør det samtidigt muligt for virksomheder at navigere i en skiftende markedsdynamik.

twoday-situation-kolding-10-1280

Styrk din retail forretning med LS Retail

LS Retail er den førende IT-løsning til retail-branchen og integrerer alle dine processer fra regnskab til salgspunktet.

Vi har mange retail-specialister, som har stor erfaring med at vurdere alle dine processer, lige fra indkøb til lager til salg, og skræddersyr løsningen til at passe til dine forretningsbehov - uanset om det er webbaseret eller omfatter 1 eller 500 butikker.

Du får en omfattende alt-i-en løsninger, der gør din virksomhed mere effektiv og maksimerer dit  forretningspotentiale.

 

1280-Retail

FaVa - en komplet IT-løsning til fashionbranchen

FaVa er en komplet IT-løsning, der er skabt specifikt til modebranchen.
Med løsningen tilbyder vi en bred pallette af de bedste systemer til fashionbranchen i én integreret løsning, som selvfølgelig er baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Vi har mange specialister, som kan hjælpe dig med FaVa som løsning, så du kan få et system, der håndterer alt fra varianter og design til salg og økonomistyring. 

Vi kalder vores løsning en best-of-breed løsning, fordi du får mulighed for at arbejde i netop dine foretrukne løsninger, som er samlet i én platform.

overblik-over-toejkollektion-med-FaVa-som-IT-loesning

Udforsk relaterede ydelser

 
twoday

Kontakt os

Kontakt os, hvis du overvejer nyt ERP-system. Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring din virksomheds behov. Vi er klar til at hjælpe og spare med dig.

Thomas Lund

Commercial Director
thomas.lund@twoday.com
+45 31 52 72 53