Skip to content

Udnyt kraften af tilsluttede enheder

Forestil dig, at din virksomhed drager fordel af enheder, der indsamler og behandler data, sømløst integreret i dine arbejdsprocesser. At vide, hvordan man bedst transformerer IoT-genererede data til information, hvordan man træffer beslutninger baseret på det, og vigtigst af alt, hvordan man kombinerer det med andre datakilder, er et særskilt felt - hvor twoday har stor erfaring. Dette inkluderer naturligvis AI og machine learning.

Vi har med succes implementeret adskillige store IoT-projekter på tværs af forskellige brancher. Vores tilgang behandler data effektivt og leverer meningsfuld indsigt. Du vil se det i aktion gennem brugervenlige løsninger som Portal eller My Page, alle drevet af pålidelige Microsoft Azure-tjenester. Få værdifuld indsigt og effektivitet ved problemfrit at forbinde produktion, enheder og operationer. Det handler om at få teknologien til at fungere for dig, med twoday ved din side.

twoday-situation-copenhagen-35-1280

Udforsk relaterede ydelser

twoday-situation-aarhus-111-800

AI

Machine Learning, deep learning, reinforcement learning. Buzz eller business? Spørger du vores AI konsulenter, er der gevinster med en AI løsning for alle. Og i alle brancher.

Læs mere her

twoday-situation-aarhus-67-800

BI & Analytics

Opdag fordelene i datadrevet beslutningstagning med vores avancerede Business Intelligence & Analytics-løsninger. Få dybdegående indsigter og skræddersyede analyser, der kan omdanne komplekse data til klare strategiske fordele for virksomheden. 

Læs mere her

twoday-situation-kolding-2-800

Dataplatforme

Tænk, hvis dine data altid kan svare dig på, om der er fare for nedetid, hvad dine kunder savner, og hvor mange timer du kan frigøre til innovation. Med en moderne dataplatform i skyen får du svar med det samme.

Læs mere her

twoday-situation-copenhagen-53-800

Datastrategi

twoday hjælper med at definere, planlægge og assistere vores kunders digitaliserings-rejse på kort, mellem og lang sigt.

Læs mere her

Data & AI

Hos twoday specialiserer vi os i at udnytte data og kunstig intelligens (AI) til at drive virksomheder fremad. Vores data- og AI-tjenester er designet til at give organisationer løsninger, der forbedrer beslutningstagning og fremmer forretningsresultater.

Vil du i gang? Det vil vi også

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder:
Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen

Partner & CCO
soren.joensen@twoday.com
26 30 90 01