Skip to content
twoday

Driller koden? Eller har I brug for et par ekstra IT-konsulenter til et nyt IT-projekt?

Vores talentfulde IT-konsulenter kan både arbejde selvstændigt og indgå i eksisterende teams. Uanset hvilken model, I vælger, får I skarpe IT-konsulenter, der har en naturlig fortrolighed med de nyeste teknologier og tør udfordre status quo.

Vi ansætter de skarpeste, unge IT-talenter og opbygger deres profil til at være de skarpeste IT-konsulenter. Det sker gennem forskellige karrierespor og faglige kurser, som udvikler IT-talenterne til at være faglige fyrtårne med stadig større erfaring.

Vi har både frontend-, backend- og fullstack-profiler, hvilket betyder, at vi kan tilbyde jer lige præcis de IT-konsulenter, hvis kompetencer og erfaringer matcher lige præcis de udfordringer, I står med. Vores IT-konsulenter arbejder både på korte og længerevarende projekter.

Kombination af innovation og rutine

Vi tror på unge IT-talenter og på, at det er her, nutiden og fremtiden smelter sammen. Samtidig ved vi godt, at erfaring har en enorm værdi, og derfor er vores teams altid ført an af en rutineret Lead Developer.

Vores teamsammensætning giver dig derfor det bedste fra to verdener – de unge, nyuddannede IT-konsulenter med fingeren på den teknologiske puls, og de mere erfarne udviklere, der har godt fat i roret og fører skibet sikkert i havn.

Det er Lead Developeren, der skaber koblingen mellem jeres forretning og den løsning, som teamet udvikler. Og det er også ham eller hende, som I vil have den primære kontakt med. Derfor vil I altid have en direkte linje til konsulenterne fra twoday – uden om telefonsluser og andre barrierer.

twoday-minds-innovative-it-konsulenter

Vores IT-konsulenter

Vi finder det rette match mellem jer og vores IT-konsulenter

Hvad end I har brug for en IT-konsulent med speciale i for eksempel C# /.NET eller et større hold af IT-konsulenter ledt af en af vores Lead Developers, så kan vi matche jeres behov.

For os er teknologien ikke vigtig. Vi taler stort set alle de kodesprog, du kan komme i tanke om – og lidt til – og vi dækker de fleste områder af IT-udvikling.

Angular, React, Javascript, Vue.js, CSS (3), Bootstrap, Unity, C#, ASP.NET Core, Node.js, GraphQL, PHP og så videre – vi har folk til det hele. Og vi kan også klare Mobile-opgaver fra Android over Flutter, React Native, Swift og PWA til Cross-platform-opgaver. For ikke at nævne Machine Learning, databaser, CMS, Cloud, interne værktøjer, søgemaskiner & integrationer.

Læs vores blogs nedenfor

Mangler vi udviklere i Danmark?

 

I mange medier kan man læse om manglen på kompetente IT-udviklere i danske virksomheder. Ifølge statistikker fra vores egen brancheorganisation; IT-branchen, oplever ca. hver tredje virksomhed, at de ikke kan besætte deres opslåede stillinger indenfor IT-området. Specielt IT-udviklere med en lang vi...

Derfor har din IT-organisation brug for eksterne IT-konsulenter – endnu mere i usikre tider

 

Computerworld skrev i sommeren 2023, at IT-konsulenter står for mere end 50% af det danske IT-marked – og at den tendens vil stige i fremtiden. Og i dagens komplekse forretningsmiljø er behovet for eksterne IT-konsulenter mere udtalt end nogensinde.*

Du kommer i fornemt selskab
– vi samarbejder med alt fra it-scaleups til halvdelen af Danmarks C25-virksomheder

SEGES-Innovation-1
Tryg
SYNLAB-1
Jyske-Bank
Eniig
optiilo

Kontakt os og start din digitale rejse i dag

Jacob B. Roding

Business Manager, Minds 
jacob.b.roding@twoday.com
30 36 33 94