Skip to content

"Med konsulenterne fra twoday har vi fået en fleksibel samarbejdsplatform, der betyder, at vi afslutter flere opgaver. Konsulenterne har desuden udvist stor fleksibilitet og professionalitet og indgik hurtigt som en naturlig del af vores team. I forhold til de mange, mindre og afgrænsede delopgaver foreslog twoday, at vi fik stillet tre deltidskonsulenter til rådighed. Konsulenterne har været utroligt kompetente og fleksible."

Mads Thomsen 
Aarhus Vand 

Tre .NET-udviklere der sidder og taler sammen

ASP.NET for de visuelle processer

ASP.NET er en væsentlig del af Microsofts .NET-framework og fungerer som en extension, der ved hjælp af Common Language Runtime (CLR) – en kompileringsmotor i .NET – gør det muligt at indlæse og uploade sider hurtigt. 

ASP.NET Core er en cross-platform, som giver en stor fleksibilitet for vores samarbejdspartnere. Med ASP.NET Core har vores it-konsulenter kontrol over funktionaliteterne samtidig med, at ASP.NET Core faciliterer forskellige automatiseringer. Dette gør, at cross-platformen er nem og effektiv at arbejde med for vores .NET-konsulenter. 

Hvorfor bruge en .NET-konsulent fra twoday til jeres .NET-udvikling?

Hos twoday samler vi på talenter. Det betyder, at de konsulenter, vi tilknytter, har en innovativ tilgang til IT-projekter og kodeopgaver. De vil altid tage udgangspunkt i de mest moderne versioner af de kendte teknologier, og de vil altid være dem, der er længst fremme i forhold til at kunne foreslå alternativer, hvis en bestemt opgave kræver en særlig løsning. Når vores konsulenter har brug for sparring, står vores senior konsulenter til rådighed med masser af erfaring fra tidligere projekter.

Dyk ned i vores cases

Læs mere om samarbejder vi har haft, hvor vi har leveret .NET-udviklere.

Vores proces for at matche .NET-konsulenten til jer

Vi kan tilbyde jer lige præcis de IT-konsulenter indenfor ASP.NET-udvikling, hvis kompetencer og erfaring matcher jeres udfordringer. Typisk går der mindre end fem hverdage, fra I henvender jer, til vores IT-konsulenter er klar til at starte ude hos jer. Vores IT-konsulenter arbejder både på korte og længerevarende projekter. Og så er det altid på fleksible vilkår.

Samtale ikon

Vi tager en uforpligtende snak om jeres behov

I henvender jer med et behov eller en udfordring og vi tager en snak om, hvorvidt I har brug for en, flere, eller et helt team af ASP.NET-konsulenter ledt af en af vores Lead Developers. Samtidig afdækker vi også, hvilke tekniske og faglige kompetencer profilen eller teamet skal kunne beherske.
Gruppe ikon

Vi præsenterer jer for et muligt match

På baggrund af vores indgående kendskab til vores IT-konsulenters kompetencer og tidligere erfaringer, præsenterer vi for jer for mulige matches. Disse kan spænde fra den talentfulde IT-konsulent, den mere erfarne senior, og til Lead Developeren, som kan tage ansvar for jeres tekniske landskab eller være lead på et team af udviklere.
Håndtryk ikon

I møder IT-konsulenten

For at I kan danne jer et indtryk af IT-konsulenten afholder vi et intromøde mellem begge parter. Her har vi sammen mulighed for at blive klogere på opgavens karakter og omfang.
Checkmark ikon

Vi indgår et samarbejde

Varigheden på samarbejdet mellem jer og os afhænger helt af jeres behov - men det vil altid være på fleksible vilkår.
Raket ikon

IT-konsulenten starter hos jer umiddelbart efter

IT-konsulenten kan både starte hos jer on-site eller på vores kontorer i København, Aarhus eller Aalborg. Vi anbefaler, at IT-konsulenten har én fast dag på twodays kontor, så vedkommende har mulighed for at sparre med vores andre dygtige udviklere og vores Principal Developers.

Vil du høre mere om, hvordan vi har hjulpet andre samarbejdspartnere?

En .NET-udvikler der smiler til kameraet

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

En .NET-konsulent der smiler til kameraet

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig