Skip to content

"Da der var tale om mange, mindre og afgrænsede delopgaver, foreslog twoday, at vi fik stillet tre deltidskonsulenter til rådighed. Konsulenterne har været utroligt kompetente og fleksible."

Anja Nagel L’harraki 
Oticon 

To C#-udviklere der taler sammen
twoday

Hvorfor bruge en C# IT-konsulent fra twoday til jeres C#-udvikling?

Vores IT-konsulenter har indgående erfaring fra tidligere projekter med udvikling i C# og Microsofts .NET-udviklingsmiljø. Med C# kan vores IT-konsulenter hjælpe jer med at udvikle webapplikationer, der f.eks. let kan integreres med Microsofts øvrige produkter. Til C# knytter der sig ingen licenser, hvilket betyder, at det er nemt for jer at vedligeholde. 

Dyk ned i vores cases

Læs mere om samarbejder vi har haft, hvor vi har leveret C#-udviklere og andre backend-ressourcer.

Vores proces for at matche C#-konsulenten til jer

Vi kan tilbyde jer lige præcis de IT-konsulenter og udviklere indenfor C#-udvikling, hvis kompetencer og erfaring matcher jeres udfordringer. Typisk går der mindre end fem hverdage før, at I henvender jer, til vores IT-konsulenter er klar til at starte ude hos jer. Vores IT-konsulenter arbejder både på korte og længerevarende projekter. Og så er det altid på fleksible vilkår.  

Samtale ikon

Vi tager en uforpligtende snak om jeres behov

I henvender jer med et behov eller en udfordring og vi tager en snak om, hvorvidt I har brug for en, flere, eller et helt team af C#-konsulenter ledt af en af vores Lead Developers. Samtidig afdækker vi også, hvilke tekniske og faglige kompetencer profilen eller teamet skal kunne beherske. 
Gruppe ikon

Vi præsenterer jer for et muligt match

På baggrund af vores indgående kendskab til vores IT-konsulenters kompetencer og tidligere erfaringer, præsenterer vi for jer for mulige matches. Disse kan spænde fra den talentfulde IT-konsulent, den mere erfarne senior, og til Lead Developeren, som kan tage ansvar for jeres tekniske landskab eller være lead på et team af udviklere.
Håndtryk ikon

I møder IT-konsulenten

For at I kan danne jer et indtryk af IT-konsulenten afholder vi et intromøde mellem begge parter. Her har vi sammen mulighed for at blive klogere på opgavens karakter og omfang.
Checkmark ikon

Vi indgår et samarbejde

Varigheden på samarbejdet mellem jer og os afhænger helt af jeres behov - men det vil altid være på fleksible vilkår.
Raket ikon

IT-konsulenten starter hos jer umiddelbart efter

IT-konsulenten kan både starte hos jer on-site eller på vores kontorer i København, Aarhus eller Aalborg. Vi anbefaler, at IT-konsulenten har én fast dag på twodays kontor, så vedkommende har mulighed for at sparre med vores andre dygtige profiler og vores Principal Developers.

Har du brug for en IT-konsulent?

Vi vil altid gerne sludre om, hvordan vi kan matche jeres behov. 

C#-udvikler der smiler til kameraet

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

En IT-konsulent der smiler til kameraet

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig