Skip to content

De bedste backend-udviklere, der kan starte i morgen

Hos twoday forstår vi hvor stor en udfordring det kan være at nå i mål med sit IT-projekt til tiden og inden for de budgetterede rammer. Særligt hvis du som IT-projektansvarlig godt kunne bruge et par ekstra udviklerhænder.  

Vi har i årenes løb supporteret mange kunder i deres IT-projekter ved at levere kompetente og innovative IT-konsulenter, både konsulenter og senior konsulenter. Vores backend-udviklere og øvrige IT-konsulenter kan som oftest starte på dit IT-projekt dagen efter du har kontaktet os, eller næstkommende hverdag. Vi ved, at IT-projekter altid kommer med et mere eller mindre fastlagt budget, og derfor kan du altid finde backend-udviklere hos os til en god pris.  

På den måde gør vi, hvad vi kan for, at du hurtigt får de kompetencer, du har behov for og, at du kan holde dig inden for projektbudgettet.   

to backend-udviklere kigger på en skærm

Backend-teknologier

Vores mål hos twoday er at tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere markedets bedste IT-konsulenter og backend-udviklere.  

Vi fokuserer hver eneste dag på, at vores konsulenter skal være kompetente og have den nødvendige erfaring inden for en række nye og ældre teknologier. Vi sørger for at vores udviklere løbende lærer nye teknologier og frameworks inden for backend-udvikling, ved at dedikerer betydelige ressourcer til at udvikle dem fagligt.  

På den måde sikrer vi, at vores backend-udviklere har netop de kompetencer, du og være andre samarbejdspartnere efterspørger. Når du vælger en backend-udvikler fra twoday, kan du derfor være sikker på at få en kompetent udvikler og ende med en IT-løsning af høj kvalitet.  

Vores backend-udviklere kan hjælpe med udvikling inden for en bred vifte af teknologier, herunder bl.a.: 

Backend-udviklere med erfaring fra en lang række tidligere samarbejder

Vores backend-udviklere og andre IT-konsulenter har gennem mange år hjulpet vores kunder og samarbejdspartnere med at nå i mål med deres større eller mindre IT-projekter. I både Aarhus, Aalborg og København har vi udført backend-udvikling for både små, mellemstore og C25-virksomheder inden for en bred vifte af brancher.  

Du kan være sikker på at få en udvikler på dit team, der har den rette erfaring, når du vælger en backend-udvikler fra twoday. Vores udviklere har også muligheden for at trække på deres udviklerkollegaers erfaring, da alle vores IT-konsulenter sparrer med hinanden løbende, når de er konsulenter på IT-projekter ude hos vores kunder.   

Nedenfor kan du læse en række cases, hvor vores backend-udviklere har hjulpet specifikke kunder effektivt i mål med deres IT-løsning.   

Vi finder hurtigt en backend-udvikler, der passer præcist til dit IT-projekt 

Vi ved, at det er afgørende at have et velfungerende team, hvis dit IT-projekt skal resultere i en optimal IT-løsning, og holde sig inden for budget- og tidsrammen. Dit projektteam skal have de ønskede kompetencer, komplementere hinanden godt og fungere personlighedsmæssigt godt sammen.  

Her hos twoday har vi i mange år gjort en dyd ud af at finde en eller flere IT-konsulenter til vores kunders IT-projekter, der passer godt ind i kundens projektteam. Både hvad angår personlighed og kompetencer. Derfor har vi udformet en proces, hvor vi i samarbejde med dig finder en backend-udvikler, der passer til dine projektbehov og dit projektteam.

Vi tager en uforpligtende snak om jeres behov

Vi begynder med jeres kompetencebehov

Vi starter vores samarbejde med at afdække dit projekts behov for backend-udvikling. Sammen identificerer vi de nødvendige kompetencer og det antal IT-konsulenter, som opgaven kræver. Det kan variere fra, at I har brug for en enkelt IT-konsulent til, at I har brug for et helt team, afhængigt af dit projekts omfang og kompleksitet. 
Vi præsenterer jer for et muligt match

Vi præsenterer jer for et muligt match

Når projektets kompetencebehov er fastlagt, præsenterer vi jer for et udvalg af vores dygtige backend-udviklere, der har den nødvendige ekspertise til at imødekomme jeres IT-projekts krav. 

I møder IT-konsulenten

I trykker hånd med IT-konsulenten

Efter at I har haft mulighed for at hilse på vores backend-specialister, står det jer frit for at vælge en eller flere konsulenter, som I finder mest velegnede til jeres specifikke projekt.
Vi indgår et samarbejde

Vi laver en aftale

Når I har valgt en eller flere af vores udviklere, udarbejder vi en samarbejdsaftale specielt til projektet. I får mulighed for at definere tidslinjen for samarbejdet, og aftalen er skræddersyet med fleksible vilkår. Dette giver os mulighed for løbende at tilpasse aftalen i hele projektforløbet, så vi sammen kan sikre det bedst mulige resultat for jeres projekt.

IT-konsulenten starter hos jer umiddelbart efter

IT-konsulenten starter hos jer – gerne med det samme

Når samarbejdsaftalen er på plads, kan vores backend-udvikler gå i gang med dit projekt. Vores IT-konsulent kan arbejde enten fra din virksomheds lokation eller fra en af vores kontorer. Vi anbefaler, at udvikleren har en fast dag om ugen, hvor vedkommende arbejder fra et af vores kontorer, hvilket giver mulighed for faglig sparring med vores erfarne specialister.

Kontakt os i dag og hør mere om vores backend-udviklere

Står du og mangler en eller flere backend-udviklere til dit IT-projekt, så finder du dem her. 

Hos twoday er vi altid klar til at finde nogle udviklere inden for backend-udvikling, som passer til netop dit IT-projekt, og vi sørger for at de kan begynde på projektet i morgen eller næst kommende hverdag.  

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål omkring vores backend-udviklere, og på spørgsmål ang. et muligt projektsamarbejde med dig.  

Kontakt vores en af vores Client Relations Partnere i København, Aalborg eller Aarhus i dag og hør mere om vores udviklere inden for backend-udvikling. 

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig