Skip to content

Vi kan også hjælpe med udvikling inden for andre teknologier  

Dyk ned i vores cases

Læs mere om samarbejder vi har haft, hvor vi har leveret Python-udviklere og andre udviklingsressourcer.

Vores proces for at matche Python-konsulenten til dig

Hos twoday kan vi tilbyde jer IT-konsulenter, der specialiserer sig i Python-udvikling hvis kompetencer og erfaring passer til jeres udfordringer. 

Normalt tager det mindre end fem hverdage, fra I kontakter os, til vores Python-udviklere er klar til at starte arbejdet hos jer. Vores IT-konsulenter arbejder både på kort- og langvarige projekter på fleksible betingelser. På den måde kan vi med sikkerhed finde en projektløsning, der passer til jer. 

Samtale ikon

Hvor står I?

Når I skal have løst en opgave, kontakter I os. Sammen afdækker vi, hvad I har brug for – og hvor mange folk opgaven kræver. Måske kan den klares af en enkelt Python-konsulent, og måske har I brug for et helt team ført an af en af vores Lead Developers. I dialogen får vi sammen afdækket, hvilke faglige kompetencer konsulenten og/eller teamet skal kunne beherske.
Gruppe ikon

Hvem kan vi tilbyde jer?

Vi kender vores IT-konsulenter og deres kompetencer indgående, og vi udvælger de matches, vi vurderer passer til jer og til opgaven, og præsenterer jer for mulige matches. Det rigtige match kan se vidt forskelligt ud – fra den talentfulde IT-konsulent over den mere erfarne senior til Lead Developeren, som kan tage ansvar for jeres tekniske landskab eller være lead på et team af udviklere.
Håndtryk ikon

Er matchet det rigtige?

Én ting er papirer og erfaringer – noget andet er kemi. I møder IT-konsulenten, så I kan vurdere, om matchet er rigtigt. Og når vi er i samme rum, benytter vi lejligheden til sammen at blive klogere på opgavens karakter og omfang.
Checkmark ikon

Kan vi blive enige?

Hvor længe skal samarbejdet vare? Det bestemmer I – det er jeres behov, det handler om, og derfor laver vi en aftale på fleksible vilkår, så vi hele tiden holder målet for øje. Er I tilfredse, er vi det samme.
Raket ikon

Skal vi se at komme i gang?

IT-konsulenten kan både starte hos jer on-site eller på vores kontorer i København, Aarhus eller Aalborg. Vi anbefaler, at IT-konsulenten har én fast dag på twodays kontor, så vedkommende har mulighed for at sparre med vores andre dygtige profiler og vores Principal Developers.

Har du brug for en IT-konsulent?

Vi vil altid gerne sludre om, hvordan vi kan matche jeres behov. 

En erfaren Python-udvikler smiler til kameraet

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

En erfaren Python-konsulent smiler til kameraet

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig