Skip to content

Transformér dine data til værdifulde indsigter med hjælp fra en Machine Learning-udvikler

Integrering af Machine Learning i din virksomheds processer åbner op for en verden af nye muligheder og konkurrencemæssige fordele. Ved at arbejde sammen med en dygtig Machine Learning-udvikler kan din virksomhed drage fordel af avancerede algoritmer og datamodeller til at automatisere komplekse opgaver, forudsige kundeadfærd og optimere operationelle processer.

En Machine Learning-udvikler kan hjælpe din virksomhed med at udnytte data på en mere intelligent måde, hvilket resulterer i forbedrede beslutningstagninger og mere præcise prognoser. Dette kan føre til øget effektivitet, reducerede omkostninger og bedre kundeservice.

Vores IT-konsulenter med speciale i Machine Learning har mange flere års erfaring med at udvikle skræddersyede Machine Learning-løsninger, der hver dag hjælper vores kunder med at optimere deres forretning. 

Skal vi også hjælpe dig med at udvikle en Machine Learning-løsninger? 

En Machine Learning-udvikler arbejder på en computer

Machine Learning-teknologier

Hos twoday fokuserer vi på at tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere de førende IT-konsulenter og Machine Learning-udviklere. Vi sikrer, at vores udviklere altid er ajour med den seneste udvikling inden for Machine Learning og data mining ved at investere betydelige ressourcer i deres kontinuerlige faglige udvikling. Dette gør os i stand til at levere de mest avancerede og effektive løsninger på markedet.

Læs mere om de Machine Learning-teknologier, vi bl.a. udvikler i her:

"Med twodays konsulenter, som besidder de rette kompetencer inden for Machine Learning, har vi skabt fremdrift i digitaliseringen af en manuel proces i markant grad."

 

Mads Lund Torslev 
Horsens Kommune 

En Machine Learning-udvikler, der kigger ind i en computerskærm

Machine Learning-udviklere med indgående erfaring

Vores IT-konsulenter har indgående erfaring med de mest gængse Machine Learning- og data mining-produkter, såsom TensorFlow og Microsoft Azure, fra nuværende og tidligere projekter. Med disse værktøjer er vi i stand til at levere alt fra PoCs til fuldt fungerende løsninger - hurtigt og effektivt.  

Som en del af Machine Learning-projektet udvikler vi algoritmer, som er skræddersyet efter jeres systemer og behov. Hvad end det gælder pattern-recognition, classification, predictions, clustering eller andet, analyserer vi jeres user cases for derefter at finde og implementere den rigtige løsning, som giver jer mest værdi. 

Dyk ned i vores cases

Læs mere om de samarbejder vi har haft i tidens løb, hvor vores udviklere har udviklet en skræddersyet softwareløsning til vores kunder. 

Vores proces for at matche Machine Learning-udviklere til dig

Vi kan tilbyde jer lige præcis de IT-konsulenter indenfor Machine Learning og data mining, hvis kompetencer og erfaring matcher jeres udfordringer. Typisk går der mindre end fem hverdage før, at I henvender jer, til vores IT-konsulenter er klar til at starte ude hos jer. Vores Machine Learning-udviklere arbejder både på korte og længerevarende projekter. Og så er det altid på fleksible vilkår. 

Samtale ikon

Vi tager en uforpligtende snak om jeres behov

I henvender jer med et behov eller en udfordring og vi tager en snak om, hvorvidt I har brug for en, flere, eller et helt team af Machine Learning-udviklere og -udviklere ledt af en af vores Lead Developers. Samtidig afdækker vi også, hvilke tekniske og faglige kompetencer profilen eller teamet skal kunne beherske.
Gruppe ikon

Vi præsenterer jer for et muligt match

På baggrund af vores indgående kendskab til vores IT-konsulenters kompetencer og tidligere erfaringer, præsenterer vi for jer for mulige matches. Disse kan spænde fra den talentfulde IT-konsulent, den mere erfarne senior, og til Lead Developeren, som kan tage ansvar for jeres tekniske landskab eller være lead på et team af udviklere.
Håndtryk ikon

I møder IT-konsulenten

For at I kan danne jer et indtryk af IT-konsulenten afholder vi et intromøde mellem begge parter. Her har vi sammen mulighed for at blive klogere på opgavens karakter og omfang.
Checkmark ikon

Vi indgår et samarbejde

Varigheden på samarbejdet mellem jer og os afhænger helt af jeres behov - men det vil altid være på fleksible vilkår.
Raket ikon

IT-konsulenten starter hos jer umiddelbart efter

IT-konsulenten kan både starte hos jer on-site eller på vores kontorer i København, Aarhus eller Aalborg. Vi anbefaler, at IT-konsulenten har én fast dag på twoday kontor, så vedkommende har mulighed for at sparre med vores andre dygtige profiler og vores Principal Developers.

Har du brug for en IT-konsulent?

Vi vil altid gerne sludre om, hvordan vi kan matche jeres behov. 

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig